Почетна / Рукомет / Супер лига

ШАПЧАНКЕ БЕЗ МИЛОСТИ: Лидер лако славио у Јагодини

Ана Радовић блистала са 13 голова.
ФОТО: М. Ивановић

ЈАГОДИНА – МЕДИЦИНАР 24:29 (10:12)

ЈагодинаДворана: Јасса. Гледалаца: 500 Судије: Кнежевић, Лончyаревић(Београд). Седмерци: Јагодина 4(2), Медицинар 7(4). Искључења: Јагодина 2, Медицинар 8 минута.

ЈАГОДИНА: Петровић, Трбовић5,  Б. Шароњић 1, Цвијић 6(2), Ј. Богдановић 2, Чавловић 1, Н. Богдановић, Радић, Зечевић 2, Е. Шароњић 3, Страњанац, Глишовић 2, Вељковић, Гојковић 1, Адега, Рајковић (9 одбрана, 3 седмерца).

МЕДИЦИНАР:Перић (9 одбрана, 2 седмерца), Враголић, Ранчић 3 (1), Пријовић 3(1), Милошевић, Мандић, Блануша 1, Радовић 13 (2), Ручков, Глишић, Ђурковић, Кецановић, Прелевић 2, Кукић, Костић 2, Лојпур 5.

Играчица утакмице:Ана Радовић (Медицинар).

Семафор: 1:4((5), 4:7(11), 5:12(23), 11:15(33), 14:15(36), 21:24(52).

 

Играчице Јагодине пружиле су жесток отпор лидеру. Почетак није наговештава такав расплет.

Тренутак када се дефинитивно преломио резултат био је у 51. минут када су гошће преко феноменалне Ане Радовић постигле гол иако им је претило одузимање лопте и код резултата 24:21 питање победника било је решено.

Две Ана су обележиле овај сусрет: Ана Рајковић на голу Јагодине која је одбранила чак три седмерца и Ана Радовић која се зауставила на 13 постигнутих голова и са два нова бод трасирала пут својој екипи ка првој титули.

ПЛЕЈ ОФ (Ж)

Треће коло (данас): Јагодина – Медицинар 24:29 (10:12), Бекамент – Наиса 26:24 (16:11).

Табела: Медицинар 16, Бекамент ББ 12, Наиса 4, Јагодина 4.

ПЛЕЈ АУТ (Ж)

Треће коло: Бор – Раднички 27:22 (14:8), Слога – Јуниор 22:23 (9:11), Кикинда – Железничар 21:14 (8:6).

Табела: Бор РТБ 17, Кикинда 16, Раднички 14, Јуниор 13, Слога 10, Железничар 8.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sale Brawo
Moze Pet Ana igrati ,da nema Saje nebi nikad uzeli titulu Sapcanke.
Model Taks
Istina je sve Ana je Vanserijska igracica i to sa dva treninga precka i stativa i to vama trenerima koji znate treba da je stid. DA NEMOZETE TAKTICKI NISTA JOJ DA NEMATE RESENJE ZA NJU I TO NERAZUMEM.MEDICINAR DOMINIRA CELU SEZONU I IMA DOBRU EKIPU.SA ANOM JE SVE DRUGACIJE I TO MALO IMA KO TAKVOG IGRACA U EVROPI .ANA DA HOCE PREKO ONA BI BILA BR1Evropi i To sa Kvalitetnim Treninzima.Malo me vredja sto sve bas bez veze pisete i to bas bez veze.Ekipa je naravno cela za Svu pohvalu.Nebi Ana mogla sve sama da nema ostalih igracica koje su sve do jedne Karakterne i Stasale u Prave igracice.Medicinke Brawoooooo Titula je u Sapcu
prijatelj
Sta znaci karakterna igračica??? Pišeš bez veze, neka odigraju jednu utakmicu bez Ane pa će se videti kvalitet ekipe.
Jagodinac
Jesam iz Jagodine ali treba reci istinu.Kako su sudili ovi iz Beograda trebali smo da dobijemo 10 razlike.Moramo priznati da su gosce bile bolje i da je Ana Radovic jednostavno fantasticna.Devojko svala ti cast!!!!
Lagis
Nisi ti iz Jagodine.Znas Tosin
prijatelj
Ani Radović svaka čast ali ne zaboravimo da Ana ne čini ekipu, gde su ostali igrači Medicinara, ne vide se ni prijović ni Blanuša, pojačanja Medicinara. Ipak to nije kompaktna ekipa obzirom da je titula njihova, nažalost.
Doktor Toša
Sve je drama ......cirkus je ovo za budalle .....isto je i sa Visekrunom i Sa Djurkovicem.......svi su u romingu i niko nista nepreduzima o regular ligi.Prodano je sve u Rss
TOLIUS NOLIUS
Presednik Tosin nezadovoljan Bg Sudijama a Vojvodjanskim nikad nistalose nije rekao.Bg se Kaznjavaju i to oberucke.Sve se zna o regularnom prvenstvu.Jadna nam Majka Srbija

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.