Почетна / Рукомет / Супер лига

КОРАК КА ОДБРАНИ КРУНЕ: Воша боља од Звезде!

Узбудљив дерби на Сланој бари припао браниоцу круне који у плеј –оф улази са пет бодова предности у односу на београдске црвено-беле
ФОТО: М. Рашић

Војводина – Црвена звезда  29:27 (13:14)

Нови СадДворана: „Слана бара“. Гледалаца: 800. Судије: Стојковић (Лесковац) и Николић (Ниш). Седмерци: Црвена звезда 4 (2). Искључења: Војводина 14, Црвена звезда 8 минута.

ВОЈВОДИНА: Арсенић ( 6 одбрана), Ђукић, Орбовић 7, Попов, Радоњић, Остојић 4, Перовић (3 одбране), Стојановић 1, Јелић (4 одбране, 2 седмерца), Јовановић 5, Бојанић, Пешић 2, Станковић 7, Давидовић 3, Гроздановић, Вучковић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шотић 5, Мошић 1, Ћоровић 4, Продановић, Андрејевић, Палевић, Љубојевић, Љубеновић (6 одбрана), Милосављевић, Шћепановић, Златановић (1 одбрана), Матичић 1 (1), Д. Бабић 3, Кљајић 7, Леовац, А. Бабић 6 (1).

Играч утакмице: Милош Орбовић (Војводина)

Семафор: 2:0 (4), 3:3 (8), 7:4 (14), 9:8 (19), 10:12 (24), 12:12 (26), 14:14 (31), 16:18 (37), 20:20 (44), 21:23 (48), 24:24 (52), 27:26 (58), 28:27 (60).

 

Војводина, ипак у плеј–оф носи пет бодова више од највећег конкурента за титулу пошто је на Сланој бари славила у дербију против београдских црвено-белих – 29:27 (13:14).

Звезда је имала предност већим делом другог полувремена, лакше постизала голове, вешто користећи расположена крила Кљајића и Шотића, Александар Бабић је такође био прецизан.

Војводина се после бољег почетка меча у наставку доста мучила у наставку, јурила по два гола предности Звезде, али је у завршници била много прибранија.

Изгледа да је преокрет почео уласком Перовића, а и Орбовић је решио да преузме одговорност, две асистенције и погодак поле тајм–аута на коме је и сам рекао, да он решава меч, дали су предност Војводини, чију победу је на крају оверио поготком Станковић.

СУПЕР ЛИГА (М)

СУПЕР ЛИГА (Ж)

Коментари61
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Koliko para toliko muzike,danas ako nema para nema ni rukometa.Zvezda cisti primjer,koga da dovede za male pare.proslo vrijeme kada se sport igrao srcem,sportas bio radnik.Danas svi preko sporta da se obogate.Oni koji vrede odose da nesto stvore u zivotu....Zvezda je gubila utakmice vec gotove stanu i dokazuju upravi da nemoze dalje...Sport je danas najbolja investicija u svetu.....
pancsova
Jao, kako se hvalite, a protiv Dinama ste dobili lekciju u prvom poluvremenu da je Slana bara zanemela. Medjutim, rece nam jedan Novosadjanin u poluvremenu, derani sad ce da se najedite kad sudije preuzmu stvar u svoje ruke. Tako i bi...Za Pancevo ima vremena, pa tek su usli u A ligu, a i nisu na redu...
jos jedan iz panceva
Bio na pomenutoj utakmici. Neprocenjivo iskustvo, strah u ocima kompletne Vosine delegacije od direktora preko strucnog staba, igraca do brisaca parketa. O navijacima da i ne pricam. p.s. ipak moram da priznam da je Vojvodina bolja ekipa, ali mi nije jasno zasto ne dozvoljavaju da izgube kad nemaju dan ili kad je protivnik zasluzio pobedu kao Pancevo te veceri!?
Sudija
Sa kim ti sine boksujes??? I vi cete doci po porciju po usima ... sudije sudije sudije...
Ljudi u crnom
Niko ne komentariše sudjenje?! Nešto nije u redu?
jaoooo
Axaxaxaxa
jaka
Na usporenom snimku se vidi kako Visekruna gura loptu u gol aut
Прикажи још одговора
narod
U zapisniku pise 1.200, a ne ovih vasih 800 gledalaca.
jaka
perungospoda
Krme
Kmeee kmeee

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.