Почетна / Рукомет / Супер лига

Звезда боља од Динама, црвено-бели преузели врх табеле

Дерби кола припао је играчима Црвене звезде који су савладали Динамо лакше него што се очекивало
ФОТО: В. Марковић
Црвена звезда – Динамо 27:25 (17:10)
Дворана: „Шумице”. Гледалаца: 350. Седмерци: Црвена звезда 4 (3), Динамо 5 (2). Искључења: Црвена звезда 16, Динамо 12 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шотић 4, Павловић, Мошић 8, Ћоровић 3, Продановић, Андрејевић 3, Палевић, Љубојевић 3, Љубеновић,  Милосављевић, Златановић, Матичић 4, Бабић 1, Кљајић, Леовац, Бабић 1.
ДИНАМО: Буњевчевић 4, Радановић 6, Стојановић 3, Ивошевић 4, Комланов, Јандрић, Радуловић, Дистол 4, Терзић, Баруџић 3, Панић, Славуљица, Радовановић, Бандука, Шапоњић 1.

 

Црвено-бели су од првог минута имали све у својим рукама, диктирали темпо и били доста конкретнији. Већ у 11. минуту домаћи тим је имао 5:2, а потом и 8:3, да би из минута у минут играо све сигурније и боље.

Панчевци се нису сналазили, ништа им није ишло од руке, грешили су у одбрани и нападу, што је вешти домаћин знао да казни. Звезда је тако на одмор отишла са великих седам голова предности!

У наставку меча гости су били нешто бољи и сигурнији. Већ средином другог дела су успели да смање на само три гола заостатка (21:18), да би у 47. минуту имали минус два (22:20).

Последњу прилику да ухвате прикључак имали су у 58. минуту кад је на семафору стајало 26:24, а онда је Младен Шотић постигао погодак и тако ставио тачку на овај сусрет.

Семафор деветнаестог кола Супер лиге:
Црвена звезда – Динамо 27:25 (17:10)
Субота:
16,00: Пожаревац – Југовић
18,50: Спартак – Војводина
19,00: Морава – Металопластика
19,00: Рудар – Шамот
20,00: Слога – Партизан
Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rukometas2
Ovo sto igraju Zvezda i Dinamo i ne lici na pravi rukomet ni na sport uopste.
rukometas 3
Zvezda ima nekolicinu mladih igraca ali je njihov razvoj sputan od nekih starijih prevazidjenih igraca koji se vec godinama vracaju u Zvezdu jer ne mogu nigde drugo da igraju.Vec cetiri godine Perun pokazuje da nema kapacitet da na strucno trenerski nacin vodi Zvezdu.
Mosa i Pandza
Danas Vojvodina kada dobije u Subotici sve je gotovo.
info
Napisite da je Dinamo igrao bez 2 igraca :)
banjica
I Zvezda je bila oslabljena.Milosavljev nije bio ni na klupi a toluki je najavljivan.
Infotop
Ti da si imao upola karijeru kao taj bio bi srecan covek.
Прикажи још одговора
Zvezdas
Bravo! Verujem da ce Zvezda podici jos igru i da ce nas iznenaditi sa nekim trofejom.
Grobar
Lako je Perunu kad sedmerac brani dete Partizana. Tako je grobarrrrrr
Tlo
Bas tako!
Gledalac
Kao i uvek, iza nickova koji ne otkrivaju ništa, kriju se određeni konkurenti koji pikiraju to mesto ili neko ko bi trebao doći na to mesto ili neki bivši nezadovoljnici...to uvek spisak svede na 3-4 imena.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.