Почетна / Рукомет / Супер лига

Шапчанкама лак посао против Јуниора

Београђанке пружале отпор само полувреме лидеру и најозбиљнијем кандидату за титулу
ФОТО: srls.rs

Медицинар – Јуниор 38:31 (15:18)

Шабац – Дворана: Зорка. Гледалаца: 750. Судије: Тривковић и Милосављевић (Бешка). Седмерци: Медицинар 6 (4), Јуниор 6 (4). Искључења: Медицинар 12, Јуниор 8 минута. Семафор: 5:3 (7), 10:9 (16), 17:13 (27), 22:17 (6), 28:22 (43), 33:26 (50), 38:29 (59)

МЕДИЦИНАР: Перић (12 одбрана, 1 седмерац), Враголић 4, Прелевић 6, Пријовић 5, Милошевић, Мандић, Блануша 3, Радовић 10, Ручнов 3, Карић, Глишић (2 одбране), Ђурковић, Кецановић 1, Кукић, Аћимовић, Костић 6.

ЈУНИОР: Пушоња, Рупчић 4, Богуновић 3, Булатовић 7, Станојевић, Стошић 3, Кужет, Петровић 5, Клицов, Симатовић 4, Краљевски, Стевановић 5, Михајловић, Војичић, Косановић.

 

Лидер на табели Медицинар је сигурном игром савладао Београђанке. Гошће су само током првог полувремена показивале жељу да у овој утакмици учине нешто више.

Друго полувреме је донело сасвим другу слику када је Медицинар предвођен поново Аном Радовић додао гас и направио осетну разлику коју Јуниор није могао да достигне. Тренер Саша Бошковић је у последњих пет минута дао шансу свим играчицама.

Семафор 16. кола Супер лиге:

Петак:

Медицинар – Јуниор 38:31 (15:18)

Субота:

18.00: Раднички (Кг) – Јагодина

18.00: Бор – Кикинда

19.00: Слога – Наиса

Недеља:

17.30: Бекамент – Железничар

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

cvf
fali im samo jedan dobar pivotmen
joja
zar nisu doveli maju lojpur iz kragujevca
sabac
treneri ekipe juniora su od pocetka utakmice davali priliku svojoj mladoj ekipi nisu cekali poslednje minute utakmice da sve igraju,takon i u nastavku utakmice ,mladja ekipa u sabac nije dolazila ove godine.Zasto Ana igra svih 60minuta?
Jel stigo sendvič
Ali da se ni rrči ne priča o nesrećnicima iz RSS ukinuše zajednice ligaša jedino mesto de smo se kao klubovi pitali nešto direktno sa direktnim predstavnicima. Pa to nema nigde u Svetu. Barabluk.
Dekan
Sa Pola gasa,bezpotrebno trosenje mozada tuzla dodje u utorak ponovo.Sajko Sajko Nista ti nisi kriv.Uprava je za sve kriva.Uskoro ce se sve dokazati.Peglaju tosinog koji nije fizicko radioo a presednik kluba.Bice Prvak a Bekament sponzor savezu reprezentaciji.Totalno Ludilo do Bola .Ima se moze se

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.