Почетна / Рукомет / Супер лига

ЗА ДЕРБИ ПОТРЕБНО ДВОЈЕ: Звезда лагано са Партизаном уз бледо суђење

Једину сенку на дерби бацило је бледо издање судијског пара Марко Боричић и Дејан Марковић.
ФОТО: Н. Неговановић

Црвена звезда – Партизан 34:27 (17:11)

БеоградДворана: Шумице. Гледалаца: 1.500. Судије: Боричић и Марковић (Београд). Седмерци: Црвена звезда 6 (5), Партизан 4 (3). Искључења: Црвена звезда 14, Партизан 16 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шотић 4, Павловић, Мошић 3, Ћоровић, Продановић 5, Андрејић 1, Гачевић, Љубојевић, Љубеновић (6 одбрана), Шћепановић, Златановић (1 одбрана), Матичић 6 (5), Бабић 3, Кљајић 5, Леовац, А. Бабић 5.

ПАРТИЗАН: Јовановић, Јокић 9, Живковић, Стојановић 1, Џамић, Миленковић 1, Милутиновић 1, Пижурица, Ђуричић 3, Трнавац (4 одбране), Стевановић 2, Ивановић 2, Радовић (2 одбране), Бутулија 7 (2).

Играч утакмице: Алекса Кљајић (Црвена звезда).

Семафор: 6:1 (9), 12:6 (18), 15:11 (27), 19:12 (33), 22:16 (36), 25:19 (41), 28:23 (47).

 

Дерби овог пута није оправдао очекивања препуне хале у Шумицама пошто је Црвена звезда од првог до последњег минута диктирала темпо и предводила игру.

Једину сенку на дерби бацило је бледо издање судијског пара Марко Боричић и Дејан Марковић, који као да нису дорасли оваквом мечу.

Грешили су на штету обе екипе, нису пуштали предност, сецкали нападе и имали чудан критеријум за овакав меч.

СУПЕР ЛИГА (М)

СУПЕР ЛИГА (Ж)

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sedmerac
Ne znam zasto se u podnaslovu pominju sudije?Sudjenje nije bilo bog zna kakvo ali ne zaboravite da je sudiski par mladji od skoro polovine igraca na terenu.Ono sto treba da brine je gra obeju ekipa koja je bila ispog svake kritike.Podatak da su sva cetvorica golmana ukupno odbranila manje od 15 lopti za citavu utakmicu sve govori.A obe ekipe.su u napadu igrale bez bilo kakvi organizovanih akcija nego na silu pa ko prodje prosao je..Jos jedan put smo mogli da vidimo da je rukomet samo senka od onoga sto je doskora bio.
Sudijeeee
Pa ovo ti je kao da pekar komentariše kako je majstor popravio auto, čuj i pekar je vozač, što mu daje za pravo da napiše svoje stručno mišljenje.... da nije tužno, bilo bi smešno...
Pera
Perune odlazi!!!!
Bg011
Perune, nadji golmana molim te. Skloni ovog Dejana vise, izgubices titulu covece molim te. Pa zar sad 7 odbrana da juris trofej? Da li je moguce da u Srbiji nema pristojnog golmana da donese prevagu?!
Wqwq
Ima, ima al Perun nema mu.a da pomeri svevisnjeg Zlatanovica
Ns021
Da bi izgubio titulu mora prvo da je osvoji!!!
Прикажи још одговора
Do titule
Samo Gazi i ne staj....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.