Почетна / Рукомет / Супер лига

Зељковићу престижна Спaртакова награда

Бранислав Зељковић је добитник највишег спортског признања у Војводини „Јован Микић Спартак”. Искусном стручњаку награда је омаж тренерској каријери дугој 34 године.
ФОТО: РС Војводине

Симболично или не, признање је стигло у години када је донео одлуку да оде у тренерску пензију и то као шеф струке суботичког Спартака.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Banjica
Pravi trener,gospodin, primer svim trenerima i ostalim iz rukometa kako se treba ponasati, svima je pomogao i davao savete, mudar covek kad je video o cemu se radi i da je Boza dosao na celo RSS odmah se povukao
Vrlja
Cestitam!
TAJSON
Njen jedan gol mozda vise vredi od svih tvojih! Samo ti lupetaj. Ili si mozda hteo ti da mu das priznanje?
Livadica
Svaka cast Zeletu,ali bilo je i ima onih koji su ranije trebali da dobiju ovo priznanje.Npr. Veliki gospodin,strucnjak,a prevashodno,pedagog i covek..a to je,i sam Zeletom trener...gospodin Radovan Vujovic. To je moje misljenje. Ako gresim,...sta cu kad sam gresan. Jos jednom;Bravo Zele.
Whoo
Da Radovan Vujovic, svaka cast, pravi primer znalca i Pedagoga (namerno sa velikim slovom)!!!!! Pozdrav
Subotica
Čestitke za priznanje i minuli rad trenera. Shvatio čovek da ne može da prati moderan rukomet. Prepustio mlađima. Samo, priznanje je trebao da primi od nekoga ko je zadužio ovaj sport, a ne od ove rukometašice, koju je proslavio jedan pogodak. Od tada su je vazdigli, kao da je u najmanju ruku Ceca Kitić. Šta je uradila za rukomet od kada je u Svezu zaposlena?
Maja
Svaka cast na komentaru, bas tako!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.