Почетна / Рукомет / Супер лига

Извор преко Медицинара до Купа и дупле круне

Екипа из Аранђеловца слављем у Купу Србије обележила најуспешнију сезону у историји
ФОТО: facebook/ŽRK Knjaz Miloš

Извор ББ – Медицинар 33:23 (15:12)

Аранђеловац - Дворана: Шумадија. Гледалаца: 1.000. Судије: Ковач (К. Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Извор ББ 3 (2), Медицинар 5 (4). Искључења: Извор ББ 6, Медицинар 6 минута. Семафор: 0:2 (3), 4:3 (9), 7:8 (18), 10:8 (22), 11:11 (25), 17:15 (34), 21:15 (41), 29_20 (51).

ИЗВОР ББ: Симић, Којић 2, Радоичић 3, Анић 4 (1), Илић 3, Рабата 5, Мрљеш, Томковић 3, Карић, Рајовић 3, Грбић, Ђоковић, Качаревић, Даниловић 5 (1), Стефановић, Петровић 5.

МЕДИЦИНАР: Враголић, Милошевић 4, Чворић, Мандић, Матић, Ручнов 8 (3), Карић, Шимшић, Ђурковић 3, Аћимовић, Кукић, Бојанић 4, Нинковић 3, Андрић 1 (1).

 

Извор Буковичка Бања је у финалу Купа Србије победио шабачки Медицинар 33:23 (15:12).

Тим из Аранђеловца је на тај начин стигао до дупле круне.

Да ће трофеј остати у месту где се играла завршница Купа знало се и пре почетка меча, када на терен није истрчала Ана Радовић, алфа и омега Медицинара. Она је у полуфиналној победи над бившим шампионом Радничким повредила предње укрштене лигаменте колена.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Amaterski sport za 2-3 godine
Kako nam rukomet kao sport propada, zalosno!
Mm
Rukomet nam je propao,to nije odjednom to traje vec duze vreme.Posle svetskog i evropskog prvenstva za zene i evropskog za muskarce nadao sam se da dolaze bolji dani za nas rukomet,a kako vidim od toga nista nece biti.I muska i zenska reprezentacija je sve slabija,sve je manje i manje rukometnih talenata u obe komkurencije jednom recju nestajemo kao rukometna nacija.Mislim da su i ljudi u savezu digli ruke....Prvak u muskom rukometu nam je Vojvodina koja jedva da moze nekoga da pobedi u Evropi (samo dve pobede,sto je nekima uspeh)prvak i osvajac kupa Arandjelovac ciji su nosioci igre igracice preko 40 godina....
Garaš
Ćestitke Knjaz Milošu, zasluženo osvojen i kup i prvenstvo. Ozbiljan klub sa tradicijom. Pitam se samo šta bi sa radničkim i njegovim predsednikom koji uzgred rečeno nije došao juče na polufinalnu utakmicu sa ekipom. A zašto nije došao, pa zato što je po ko zna koji put slagao devojke i nije dao ni jedan jedini dinar i što je bilo pobune u ekipi. A nisu primili dinara od decembra. Radnički se gasi, čak je i Biljana Balać na kraju videla i digla ruke od svega. Sad će tužbe igračica jedna po jedna, dugovanja nisu mala i eto blokade. tuga je gledati nezadovoljne igračice kojima je preko glave laži i praznih obećanja.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.