Почетна / Рукомет / Супер лига

Сестре Георгијев напустиле Јагодину и преселиле се у Турску

Финалиста Купа и вицешампион Јагодина, остала је без неколико стандардних првотимки
ФОТО: М. Рашић

После одласка најискусније Данијеле Матић у Књаз Милош, сидро су дигле сестре Георгијев, Кристина, први голман, и Тамара, средњи/ леви бек. Иако је било наговештаја да би могле каријеру да наставе у Минакви из Новог Сада, ипак су се определиле за иностранство, тачније Турску.

- Кристини је истекао уговор, а Тамари смо изашли у сусрет и омогућили да заједно са сестром настави каријеру у Турској, Ризеспору - каже шеф стручног штаба Зоран Ивић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Steva
Srecno sestrama u Turskoj,valjda ce tamo osvojiti titulu kad nisu bile sposobne to uraditi u Srbiji(Tamarina titula u Zajecaru je u senci jer je sezone provodila na klupi i po diskotekama)
Poznavalac
ZRK Vojvodina Minaqva vise ne postoji u obliku os prosle sezone! Igrace samo mladje igracice budzet drasticno smanjen drugi trener itd!!! Jedino dobro sto vise nece biti ni PUPS podmladka na mestu direktora Kluba !
Ranko
I boju !!! Crveno belu boju Vojvodine ste zamenili plavom ?!? Jel ti to tata iz PUPS-a ostavio klub da ga razbucavas kako ce tebi ćeifne ? Jos si prozborio? Srami se...
Kišjela sa Telepa
Ti si majstore prodao ime VOJVODINA za MINAQUA i niko te dok si ziv od toga nece opearari. Folirantu.
Прикажи још одговора
dragan
sestre zaista znaju da igraju rukomet,ali bi bilo dobro -da se sete svog bivseg trenera /duleta petrovica,i obraduju ga sa kompletom sportske opreme... bar toga "ima 'u turskoj
Boki
Zar te nije sramota...???
poki
Minakvice su rasformirane, zar ne?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.