Почетна / Рукомет / Супер лига

Тигрице поново савладале Јагодинке!

Иако је још девет кола до краја, може се рећи да титула остаје у Крагујевцу, пошто су Тигрице са Лепенице и други пут ове сезоне победиле јединог конкурента за титулу Јагодину
ФОТО: ЖРК Раднички

Раднички (Кг)– Јагодина 26:20 (11:11)

Дворана: Језеро. Гледалаца: 500. Судије: Марић (Панчево) и Машић (Зрењанин). Седмерци: Раднички (Кг) 5 (4), Јагодина 5 (4). Искључења: Раднички (Гг) 12, Јагодина 8 минута.

РАДНИЧКИ (КГ): Пријовић 3, Танић, Степановић 8 (3), Радосављевић, Милошевић 1, Нишавић 2, Тошовић, Кеврешан-Мачужић, Балаћ, Станисављевић 1, Рисовић (21 одбрана, 1 седмерац), Дукић, Самаиловић, Даниловић 4 (1), Јањушевић 7.

ЈАГОДИНА: Милановић 4, Радојевић 2, Васић, Матић 4 (3), Јевтић, К. Георгијев (8 одбрана), Стефановић, Поповић 5, Кукић 3, Ољача (2 одбране, 1 седмерац), Радовић, Глишовић, Т. Георгијев 2 (1), Богдановић.

Селектор Саша Бошковић присуствовао је дуелу у Крагујевцу, али у првом делу није могао много тога да види, осим добре партије кандидата пред мрежом, Јоване Рисовић и Кристине Георгијев.

Голмани су били најбољи појединци на обе стране у првом делу. Истакла се и Марија Ољача, ухватила је живу лопту приликом покушаја најискусније играчице на терену Милице Даниловић да је лобује са седмерца.

Прво полувреме обележила је резултатска клацкалица, бранилац круне Раднички у два наврата имао је по два гола предности, али је то највише што је успевао да се одмакне Јагодинкама. Крагујевчанке је предводила репрезентативка Катарина Степановић, док је све конце у игри гошћи вукла некадашња чланица националног тима Данијела Матић.

И други део почео је у истом тону, Крагујевчанке су водиле, али нису успевале да стекну осетнију предност до 15 минута пре краја одлучујућег окршаја за титулу.

Тада су Тигрице стегле одбрану, разбранила се репрезентативка Јована Рисовић, а серијом 7:0 за девет минута Крагујевчанке су отклониле све сумње око питања победника.

Супер лига (жене) 13. коло:

Раднички (Кг) – Јагодина 26:20 (11:11)

Кикинда – Црвена звезда 30:15 (10:7)

Медицинар – Књаз Милош 35:30 (19:15)

Недеља:

Минаква – Јуниор у 19

Понедељак: Наиса – Раднички (Св) у 20

Среда:

Пролетер – Железничар у 19

 

 

 

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bek
Sve ovo sto se pise je jedna velika bruka za nas sport i za nas uopste ,ne znam samo gde nestade onaj patriotizam kojim se toliko ponosimo,ovoliko mrznje izmedju klubova ,od grada do grada u ovako maloj zemlji.......VELIKA BRUKA I SRAMOTA
VVV
Tako je! Baci pokoru na gresnike o Ti veliki Mesijo! Prosvetli nas Neposlusni Radnice! Ili nas samo mrzis sto smo iz kg i sto smo sampioni. Bravo devojke!
vv
A sta to nije istina sto je VV rekao !!Nego se mnogo vas poltrona,poslusnika i neradnika nakotilo...
Прикажи још одговора
KIĆO
Gde je sad veliki trener Dragan Markov....Gde se to dokazao... u Zaječaru je i totalna neznalica mogla sa onom ekipom da bude prvak... OTKAZ POD HITNO
Cole
Sta ti decko radis..
bek
Na tronu moze biti samo jedan
Bivsi trener
Bravo Tigrice pokazale ste da ste najbolje i najace.Samo je strasno sto nema onih dusebriznika da pricaju i mazu ovaj jedinstven kolektiv koji se nemoze uporediti ni sakim.Tako ciste dve Titule.Dusmani gde ste sada da plujete kada ae odigra lose kometarisite sada.Neka vas je sramota pacenoci umrite ovaj kolektov ce jos dugo harati domacom a bogami i a bogami i Evropskom.Napred Tigrice vi ste ponos Kragujevca i Srbije a bvi misevi u kucicu
knicanin
profesionalni sport a opstina placa tojest kragujevacki privrednici gde je tu profesionalizam koga da gledamo matore igracice kome stalo samo do para vole one kragujevac ko lanski sneg
kole
Samo gledaj i nadaj se
Прикажи још одговора
petar
kakav li je samo osecaj kad si sest godina zaredom drugi,ijaooo..TIGRICE CARICE UBILE STE CURANKE!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.