Почетна / Рукомет / Супер лига

Склопљен прави мозаик: Војводина представила два нова појачања

Милан Милић и Грегор Оцвирк нови су играчи новосадских црвено-белих
ФОТО: РК Војводина

Војводина, деветоструки узастопни шампион Србије, добио је два важна појачања за наставак сезоне.

У клуб се вратио Грегор Оцвирк, леви бек који је успешно бранио дред Новосађана прошле сезоне. Поред њега, српски шампион јачи је и за талентованог десног бека, репрезентативца Србије, Милана Милића који долази из редова Загреба, а пре тога био је ангажован у Нанту.

- Појачања треба да испрате амбиције које су зацртане. Пуно лепих ствари се дешава ове године око нашег рукомета. Предстоји нам и Светско првенство, надам се да ће наша репрезентација имати озбиљну улогу на шампионату, тако да и нама преостаје само да појачамо екипу онако како то диктира европски квалитет. Искрено се радујем и доласку Марка Вујина у менаџмент Војводине, сарадња је на највишем могућем нивоу, а свако од нас се даје свим срцем и све то диктира највећа очекивања - каже Дарко Јевтић, директор Војводине.

Десни бек и велико појачање новосадског тима, Милан Милић је је истакао:

- Пресрећан сам што сам део Војводине, јер је то велики клуб, најбољи у Србији. Систем који Војводина има је препознатљив свуда, клуб освај трофеји, а истовремено сви играчи напредују. Једва чекам да се ставим на располагање тренеру Ројевићу и обећавам велику преданост и борбу на терену.

Словенац Грегор Оцвирк је добро упознат са радом у Војводини, тако да поновни долазак за њега није ништа ново.

–Као да нисам ни одлазио из клуба. Заволео сам град, клуб, све. Знам да су амбиције увек шампионске и зато идемо да освојимо нове трофеје и да у Европи догурамо што више. 

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kolumbija
A tek Marjanović šta će im uraditi
Kac
Dace im dva gola, dobro braniti uneti sigurnost
Ccccc
Bogami pogodiste:)) A šta će im tek uraditi…..
Pa
Ocvirk je bio tu i prosle godine,onda je i Kurtes novo pojacanje Vojvodine ;-)Cemu ovo lazno pumpanje pojacanja. Sutra ih Celica i Iveza stavljaju u dzep. +5 za Dinamo
Banatski koridor
Kako je jutro posle ? Koliko jos igraca treba doktoru rukometa ? Koliko jos para treba dati iz javnog sektora za taj projekta “ jevta odlicno radi svoj posao “ Sta kaze “menadzment” kluba koliko gledalaca prati taj projekat ? A da se ne lazemo … sve to se radi da Partizan ninu jednom sportu ne bude sampion … Samo i Pancevo kada je sampion Partizan nije…
Ns
Preživećemo i taj brodolom , šta da se radi …

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.