Почетна / Рукомет / Супер лига

Црвено-бели довели десног бека - Репрезентативац Србије у редовима шампиона

После одласка Немање Прибака у Израел, управа клуба је морала брзо да реагује и нађе адекване играче који су достојни да носе дрес Војводине
ФОТО: Сеха лига

Војводина не жели ни ове сезоне ништа да ризикује, већ има амбиције да на крјау сезоне одбрани шампионску титиулу. Како би овај циљ остварили, Новосађани су ангажовали два сјајна играча и направили огроман корак ка остварењу снова.

Дрес десетоструког освајача пехара намењеног најбољој екипи у Србији обући ће повремени српски репрезентативац на позицији десног бека Милан Милић и словеначки леви бек, повратник на Слану бару Грегор Оцвирк.

После одласка Немање Прибака у Израел, управа клуба је морала брзо да реагује и нађе адекване играче који су достојни да носе црвено-бели дрес.

Двадесетчетворогодишњи Милић стиже из редова Загреба где није успео да се избори на старту сезоне за минутажу у конкуренцији хрватског репрезентативца Луке Ловре Кларице и распуцаног Мађара, Чабе Леиметера. Пре тога је леворуки бомбардер играо у Нанту, али поред Кирила Лазарова није могао много да осети чари игре.

Војводина је са Милићем потписала двогодишњи уговор.

Некада најбољи јуниор Европе, Оцвирк, прошле сезоне био је део новосадског састава. Иза момка који је у домовини играо за Цеље и Јерузалем Ормож, остају у периоди у Вардару и шведском Кристианштаду, а његове шутерске карактеристике су свакако додатна вредност за квалитет АРКУС лиге.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2012
Vojvodina ima ozbiljne planove da podmladi ekipu u narednom periodu i da dovede Nikcevica za trenera....Vujin je bio na razgovoru sa njim u Spaniji...ozbiljan projekat
Milka
I onda je mrmot zamotao cokoladu ha ha ha
pad crnoj jastreba
Budzet do nove godine A onda mili moji kud koji … Ceo grad to zna … Fudbal ide na gore sve drugo dole.
ZR
slažem se, stalno se predviđa neki raspad voše ali on nikako da se desi. Naravno ,desiće se i to jednom prilikom ali neće ove godine
Racunovodja
I tako svake godine … Vojvodina se gasi na svakih 6 meseci … a fudbal vidim bas strelovito ide na gore! Da se uozbiljimo, još dva igrača i ovo je tim za Ligu Evrope i jako mi je drago da su igrači potpisani na dve godine , znači da se već sprema sledeća Sezona.
Steva
Ocvirk je bio tu i prosle sezone , Nikolic je klasa za Milica. Vojvodina imala kvalitetniju ekipu prosle sezone. Ako osvoje sigurno nece lako do titule,za mene nisu favoriti . Prosle sezone su imali Verkica i veoma kvalitetnu odbranu.
Txt
Milic zadnje tri godine nije igrao rukomet , i nije neko pojacanje. Da ima kvalitet nebi bio na tribinama u Zagrebu. Za mene Metaloplastika ima najkvalitetniji tim u Srbiji.
Rukomet
Dobar posao Vojvodine.Rukovodeci ljudi su doveli dva mlada dobra igraca i jos jednom pokazali ozbiljnost u radu.Nisu prepustili nista slucaju i ja mislim da ce ponovo biti prvaci.Ostali klubovi prete corcima.Kada bi smo imali vise ovakvih klubova bilo bi bolje za nas rukomet.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.