Почетна / Рукомет / Супер лига

Црвена звезда вратила левог бека после три године

Црвено-беле сутра очекује традиоционални Меморијални турнир „Гужва Јевремовић“ у Ваљеву
ФОТО: РК Црвена звезда

Леви бек Петар Панић поново је задужио црвено-бели дрес и постао осмо појачање клуба у летњем прелазном року.

Петар је рођен 26. децембра 1997. године у Смедереву, а у протекле три сезоне је био један од носиоца успеха Рудара из Костолца.

У сезони за нама је са 80 голова у плеј-офу Аркус лиге био пети стрелац.

Каријеру је започео у родном Смедереву, наступао је за Динамо Панчево, а после одласка из Црвене звезде у немачком Зулу и поменутом Рудару. За Црвену звезду је у сезони 2018/19. забележио 21 наступ уз 10 голова.

У Костолцу је показао и свој нападачки потенцијал, али је и током првог боравка на Маракани био стабилан дефанзивац. Петар ће појачати конкуренцију на позицији левог бека, нешто што је током припремних утакмица у анализи запало за око тренеру Ђурковићу.

Црвено-беле сутра очекује традиоционални Меморијални турнир „Гужва Јевремовић“ у Ваљеву. Противник у полуфиналу је Дубочица.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

optimista
Povratak Petra Panica u redove Zvezde je veliki dogadjaj za zvezdase i za prave ljubitelje rukometa.Sa svojim razornim udarcima postao je pravi terminator.Jedino postoji izvesna rezerva sto terminatori veoma jako sutiraju ali ne znaju da dobro igraju i vrlo su sebicni.Stalni kandidati za prvo mesto u nasoj ligi vec su nervozni jer Zvezda sa Panicem menja sve dosadasnje prognoze i vrlo su zavidni.
KM
Petar Panic je najbolji igrac, veliko pojacanje ce biti...Suter prve klaseee....ajde komentari navalite a Zvrzda ce biti Sampionnnn!!!!!
jedna jedina
vojvodina kida sve mpion bez play off
rukometas
Petar Panic nije nikakvo pojacanje i nije prvi put igrac Zvezde.
Zli
Ne no si ti jado...
Maxy86
I stigao je prošle nedelje još

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.