Почетна / Рукомет / Супер лига

Орлић Станисављевић у Шумадији

Бошко је рукомет почео да игра са десет година у Раковици, а носио је и дрес Црвене звезде
ФОТО: РК Раднички

Сјајне партије које је прошле сезоне у црвеном дресу пружао Драган Тубић, ставило је пред руководство Радничког задатак да пронађе адекватну замену за искусног Бундеслигаша.

Избор је пао на играча кога су Крагујевчани дуго пратили, који је експлодирао претходне сезоне, а кулминацију доживео на првенству Европе за јуниоре у Португалији, где је исказао сву раскош талента који поседује, Бошка Станисављевића (20).

Леворуког десног бека карактерише добра и ангажована игра у одбрани и уз разоран шут, широка лепеза луцидних решења у нападу и који би уз Ђерића требало да представља ударну песницу на десној страни терена.

Бошко је рукомет почео да игра са десет година у Раковици, а носио је и дрес Црвене звезде, Обилића и Рудара, одакле је и стигао у Раднички. Прошао је све селекције репрезентације Србије од пионирске, преко кадетске, до јуниорске.

- Срећан сам због доласка у Раднички. Клуб је амбициозан, услови за несметан рад и напредак су одлични. Екипа је спој младости и искуства и сматрам да је то добитна комбинација у циљу постизања врхунских игара и резултата. Пред нама су велики изазови и трудићемо се да дамо све од себе како би надмашили резултате од прошле године - поручио је Бошко Станисављевић.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rukometas
Prosto je neverovatno sta u Zvezdi propustaju.Izuzetno mlad i perspektivan igrac koji je vec bio u Zvezdi odlazi u drugi klub,drugi grad.Uradio je ono sto su vec mnogi drugi mladi igraci Zvezde pre njega uradili.Zvezda se stalno bori u grupi za opstanak aPerunicic odavno a Skrbic od nedavno unistavaju li Zvezdu,unistavaju...
zvezdas
Bila bi to prava Zvezda da je u svoje redove pored ovog Stanisavljevica dovela jos i Dodica i Kosa takodje izuzetne mlade reprezentativce.Neka se Perunicic i Skrbic prisete kako i kada su njih dvojica dosli u Crvenu Zvezdu.
srecko
Odlican izbor mali je fantastican brz, tehnicki doteran , zna da sutne ima dobar prolaz jednom recju raznovrstan. Uz ostale igrace mislim da je pravo pojacanje. Kragujevac zna da radi akcenat baca na mlade igrace(uz golmana i pivotmena-naravno i ostale koji su vec iskusniji za godinu dana )ulazu u buducnost bice to strasna ekipa za koju godinu...
Sinek
Ne cudime zbog prekida u Kacu.. Crnjanski Bubanja sudili. Vec postala navika da na njihivim utakmicama stalno ima problema. Tatin sin shvatio da se utakmice igraju zbog njega.
Kostolac
Buha, izdao si gang
ACM
Dobrodošao brate i još bolje se snašao!
Sudija
Samo polako …
Selo malo
Da se izujete pred ulazak u Kać vi trećeligaši tradicionalni. I tu podlogu vam savez dao tako da se ne kitite tudjim perjem.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.