Почетна / Рукомет / Супер лига

Десни бек Звезде у Македонији, Каћани ангажовали још једног играча

Лазар појачао Тиквеш, Перовић у Југовићу
ФОТО: Фејсбук/РК Тиквеш

У прошлој сезони десни бек Црвене звезде, Лазар Петровић, сели се у Северну Македонију.

Овај 23-годишњак договорио је сарадњу са Тиквешом кога са клупе предводи Данило Брестовац и у наредној сезони планира да се бори за плеј – оф.

Петровић је једно од два појачања кога је овај тим представио ових дана.

Сарадња је договорена је и са Мартином Димовским.

У тиму из Кавадараца је капитен Страхиња Симић уједно и најбољи стрелац Супер лиге у прошлој сезони са 187 голова у 32 утакмице.

Каћани се спремају за прву проверу у припремном периоду, данас (17) против Баја Мареа у Храму.

У међувремену ангажовали су још једног играча.

Реч је о Петру Петровићу, пивоту, по потреби левом бек, чија су ужа специјалност одбрамбени задаци. Долази из редова крагујевачког Радничког, а у каријери је носио и дрес Железничара.

Пре њега у Каћ су, поред Владице Стојановића који ће имати двоструку улогу, тренера и играча, пристигли голман Милан Косановић, десни бек Димитрије Столић, те леви бек Стеван Ољача.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bek
Je li to onaj Stolic sto ga je Maksic oterao sa Evropskog prvenstva iz Hrvatske . Ako je to taj onda je Hram dobio najace pojacanje

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.