Почетна / Рукомет / Супер лига

Војводина голмана пронашла у Тунису

Милан Мирковић је завршио каријеру, а одлазе и словеначки пивот Нејц Жмавц, Миљан Буњевчевић, Алекса Кљајић...
ФОТО: Инстаграм/И. Идриси

Шампион Војводина једног Тунишанина мења другим. Уместо Ахмеда Бедуија једна од алтернатива на гол црти биће његов земљак, некадашњи и саиграч из Есперансе Идрис Идриси. Реч је о 35 –годишњаку који је у каријери бранио боје и Клуба Африка.

То је до сад четврта принова у редовима деветоструког узастопног шампиона, после ангажовања повременог репрезетнативца Живана Пешића, те десног бека Милана Савића и десног крила Марка Васића.

Међутим, Новосађани још нису нашли замену за искусног капитена Светислава Веркића новог члана израелског шампиона Хапоел Ашдода.

Клуб из Српске Атине овог лета остао је и без десног бека Јовице Николића, сада већ члана бундеслигаша Вецлара, левог крила Младена Шотића (Бенидорм), пивота Немање Ратковића (Минаур Баја Маре).

Милан Мирковић је завршио каријеру, а одлазе и словеначки пивот Нејц Жмавц, Миљан Буњевчевић, Алекса Кљајић, док се још не зна да ли Грегор Оцвирк остаје иако је по завршетку сезоне истакао да би то волео.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Миле Мрђеновачки
У Београду се од 26.-до 29. јула 2022г. одржава озбиљан турнир деце рођене око 2010.- те године, на шест места истовремено. О томе нема вести на овом месту. Деца воле рукомет, многи су почетници, необучени, али има и великих талената. Проблем настаје када крену у средње школе, када почињу да се осамостаљавају... Очигледно да је проблем у немогућности тренера да се наметну као ауторитети (зашто - је посебна тема), и да је утицај школе и родитеља довољно погубан разлог да се деца у том узрасту утопе у сивило. Међутим, да има правих тренера, правих УЗОРА на које се деца могу угледати, били би на добром путу. Хрвати су дошли са озбиљним тимовима, на крају ћемо видети већ данас где ми ту стојимо. За озбиљнију анализу овде није место, али написаћу само ово: У спорту је потребно бити СПОРТСКИ дрзак, али код најбољих провејава нешто што се гранићи са некултуром. Деци и нашем рукомету желим све најбоље, таако да сутра не буду важне вести када се излаз тражи у ветеранима, - без будућности.
Rukomet
Uhvatila ih je panika u ovom prelaznom roku a nema potreba.Zure sa sastavljanjem ekipe kao da ce da zakasne jel se ostali Boga ti pojacavaju zestoko.Svaka brzina donosi i po neku pogresnu odluku.Jedno je sigurno a to je da liga nikad nece biti starija jel nam mladi idu vani a mi ili vracamo ili uvozimo strance.Pogledajte samo bruku sa golmanima.Najmladji ima 30 a ide se i do skoro 45 godina.
Sok
Šta ti je moderna tehnologija. Ovi iz jeftinog kluba ovde drže sednice. Dopisni članovi. Smenili i predsednika da uštede iako je bio aktivan. Ali skup a klub jeftin.
Rukomet
Nisi razumeo tekst.Niko ne spori to sto je do sada uradjeno ali u sportu je potrebno neprestano dokazivanje.Ovako kako sada trenutno rade nece biti dobro.
Прикажи још одговора
Klisa
Ode li Ocvirk, napad lula mira.
Karlo Veliki
Pre 40 godina kada sam dosao u NBg blokove, klinci su igrali kosarku do 02.c. posle ponoci.. Sada nema klinaca, a nema ni kosarke. Poneki kos sa pocepanom mrezicom zvrji ne sluzeci nicemu. Klinaca je toliko malo da kad ih vidis osecas se da si dobio na Lotou. Vecinom sa mobilnim telefonom, debelih nogu i stomakom kao da su treci mesec. Prica se da vise na internetu. Pre 4 godine napisao sam da cemo morati uskoro da uvozimo decu, jer niti ima ko da ih radja niti ima ko da ih pravi, da bih nakon toga doziveo salvu uvreda. Eto ovde vidimo da ne uvozimo decu vec polupenzionere.. Poslednjih 30 god. srpski demografski korpus je devastiran; pogibijama u ratu, napustanjem rodnih gruda, potragom za poslom, talasom mladih da izbegavaju brakove,.. Nestajemo.. Mozda bi bolje bilo od kupovine igraca odustati, a novac usmeriti u demografsku obnovu, pa da srpski klinci brane za Vojvodinu i druge klubove?.
Mike
Zelim i ja svasta,pa izmedju ostalog i to...al zelju su jedno,a stvarnost drugo.
Karlo Veliki & Mike
Mike, u razdeljak te, .. Ne smetaju meni tudja deca i vidim trendove, ali ja zelim da na srpskoj zemlji budu i srpska deca. Brine me sto je njih sve manje i manje.
Прикажи још одговора
Sima
Slobodno se svi ugledajte na Sabac. Oni stvaraju i izvoze igrace od 17 godina.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.