Почетна / Рукомет / Супер лига

Аркус лига изабрала директора: Поверење Владимиру Кнежићу

Управни одбор је некадашњем судији, контролору и дугогодишњем рукометном раднику поверио двогодишњи мандат
ФОТО: Аркус лига

Владимир Кнежић једногласно је изабран за директора Аркус лиге.

У претходном периоду Кнежић је обављао функцију секретара елитног такмичења, а на новој позицији замениће Милорада Шолевића који се, недавно, после три године, повукао.

Управни одбор је некадашњем судији, контролору и дугогодишњем рукометном раднику поверио двогодишњи мандат.

Да ли ће нови задатак бити промена у односу на оно што сте претходно радили?

- У досадашњој судијско контролорској каријери, али и кроз  рад у такмичарским органима, имао сам прилику да упознам велики број рукометних радника из целе Србије, укључујући и садашња руководства клубова који се такмиче у Аркус лиги. Такође сам имао прилику да водим и такмичења у Лиги млађих категорија, али и сениорским лигама и то од најниже, тако да већ имам искуство у ономе што ме очекује – каже Кнежић.

Аркус лига се спрема за четврту сезону, дакле већ уигран систем, иако је недавно дошло до кадровских промена, нови је Управни одбор на челу са Љубишом Стоиљковићем, Ви сте добили нову функцију?

- Добро је да постоји континуитет, да Лига може да се развија у истом смеру јер је то стварно добра прича која, уз подршку и разумевање руководства Савеза које је сад на високом нивоу, представља позитивну страну страну нашег спорта.

Шта је прво што Вас очекује на новој функцији?

- Административни део који претходи сезони која за даме стартује 10,  за мушкарце 17. септембра. Очекује нас једна од најинтересантнијих сезона у последње време. Сведоци смо већ сад да се неколико клубова појачало и у играчком и у тренерском кадру, а тај тренд ће се наставити у наредним данима на радост свих љубитеља рукомета јер ће са јачим екипама бити и и квалитетнија лига.

Кнежићу ће, као помоћник за судијска питања у раду помагати Зоран Тијанић који је и прошле сезоне био на тој дужности.

Поред Тијанића за ово место су конкурисали још Душан Ђорђевић и Растко Стојковић

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aleluja
Rukomete dotakao si dno. Knez od Vrbasa da bude direktor najvišeg ranga takmičenja u srbiji? (ne)Covek koji nema nijednu jedinu dobru osobinu, koji nema srama stida obraza i morala. Bahat bezobrazan nadobudan, zaostavstina proslog vremena koga niko ne moze da smisli. Ko god da ga je postavio svaka mu cast. Laku noc rukomete
Aleale
Slazem se sa svakom konstatacijom gore navedenom. Jednostavno dno -dna!!!
Knezoduvlake
Ovo je tragedija , zapitajte se kuda nam rukomet ide kad je ovo direktor lige. Nemam lepu rec za ovakvog (ne)coveka i rukometnog pljackasa. Zasto nije direktor neki bivsi igrač, trener, biznismen , neko iz poslovnog sveta??? E, dokle smo doguralj
Black
Crni dan za Srpski rukomet Sad smo ga ugasili
Iskreno
Komesar za sudije je tijanic koji se nista ne pita, bice samo kako mu sljiva bude delegirao...to ce ici do jedne granice dok ne pukne
Sportista
Da li je ovo neka greska ili je stvarno Rastko Stojković konkurisao za sudije?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.