Почетна / Рукомет / Супер лига

Лаковић заменио Бутулију у Спартаку

Суботичани пронашли тренера за наредну сезону
ФОТО: Аркус лига

Док су играчи на одмору, руководство Спартака увелико ради на формирању тима за наредну сезону. Први човек клуба Саша Спремо почео је да размишљао о потенцијалним играчима који би појачали редове Суботичана, а упоредо је тражио решење и на клупи тима. И пронашао га је у виду Славише Лаковића, који је већ водио тим Спартака.

- После испадања из Супер лиге клуб се консолидовао и прионуо да формира екипу за повратак у друштво најбољих. Прво и горуће питање било је место тренера, али смо то успели да решимо, брзо и ефикасно смо ангажовали искусног стручњака Славишу Лаковића, који је и раније био тренер Спартака, а последњих годину дана је био успешан, водио је Кикинду и освојио прво место за улазак у Супер лигу – рекао је Саша Спремо.

Први човек клуба је додао:

- Биће доста промена у саставу. Поједини играчи су тражили да оду, неки су изразили жељу да остану попут капитена Страхиње Спрема, затим Милана Потпаре, Уроша Радосављевића, Мискина и Симића. Поред ових играча ту су и млади из наше школе рукомета. За сад смо ангажовали два нова играча, десног бека Миловића из Врбаса и средњег Момића из новосадске Војводине.

На крају је Спремо додао:

- Сваког дана имамо састанке, желимо што боље да организујемо клуб, нема одустајања и желимо да се вратимо што брже где смо и раније били јер Суботица то заслужује. Желим да се што боље појачамо и да створимо добру атмосферу у клубу, играчи су на одмору до 1. августа, када ће започети припреме. Имамо времена, стално смо у контакту са тренером Лаковићем у вези довођења појачања - каже Спремо.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zagor
Lakovic je izvanredan trener
dud
Da Strahinju Sprema i te polovnjake hoce iko oni bi otisli . Oni su za trecu ligu plafon . Nego je treneru svejedno ko igra on kupuje utakmice
UNIT
Najbolji sam ja trener, ali da mi sredite bar 10 bodova.
Zvezda
I mi smo im dali poslednje kolo prosle godine…
Прикажи још одговора
Nis
Odlican trener.ne sumnjam da ce uspeti Bravo za Spartak.Bice tu jos reprezentativaca..
Baja
Laković radi posao.
Rukomet
Sto niste ostavili Butuliju. Da ispadnete u prvu ligu centar. Onakav majstor je morao ostati na klupi...
Crvenka
Da da Kovacevic procvetao igrao deset minuta. Isto kao i par drugih naših. Kao Jovanovic i ostali uništeni. Sto se pozna tek kad odu.
Sivac
Uzeo da mu Butulija ne bi unazadio karijeru kao Tasicu
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.