Почетна / Рукомет / Супер лига

КАПИТЕН ШАМПИОНА - Јелена Живков: Живимо једну бајку

Играчице Железничара и даље не верују какав су успех направиле
ФОТО: И. Веселинов

Ни после три дана се не стишава еуфорија после освојене прве шампионске титуле Железничара. Тим из Инђије је заиста направио невероватан подвиг освојивши прву титулу у историји клуба, притом је у полуфиналу и финалу, у само два одиграна меча, победио две најбоље екипе у држави.

Имају шта да славе девојке из Железничара, има и њихов тренер Влада Шимичић, историјски успех је стигао и дани славља им тек предстоје.

У финалном реванш мечу је било најнеизвесније, Бекамент је у 48.минуту имао четири гола предности, али се девојке из Инђије нису предавале, одиграле су последњих десет минута тактички одлично, смирено, као да иза себе имају године и године искуства.

Победоносни погодак на овом мечу постигла је Јована Јовановић која није могла да сакрије неописиву срећу.

- Био је то невероватан осећај, гол, па онда делирујум навијача, па прослава. Ово смо желели више него ишта, прва историјска титула за клуб и заслужили смо да је прославимо. Истина, постигла сам победоносни гол, али заправо ја сам била само реализатор, а он је гол читаве екипе, сви су заслужени за тај погодак.

Капитен тим, Јелена Живков је маестрално предводила екипу током читаве сезоне и на крају доживела нешто што многи нису, да подигне пехар намењен прваку Србије.

- Био је то најлепши осећај у мом животу, нешто што не могу да опишем речима. Девојке су биле сјајне, иако је екипа изузетно млада, ми смо на сваком мечу показивале одлучност, концентрацију, жељу и борбеност. Први пут смо играле неко финале и јако сам поносна како смо одиграле. Није било лако, али тако се постаје шампион. Пресрећна сам и што смо пред овом дивном публиком подигле пехар, јер је део свега и њихова заслуга.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

..
Jelena Zivkov pravi skolovani srednji bek..(odbrana takodje na zavidnom nivou) Mislim da bi svaki trener pozelo takvog igraca..
Protivnik
Devojka je super igrac, da me ne shvati neko pogresno, ali sta znaci pravi skolovani? Ako se ne varam, igrala je i na levoj i na desnoj strani, da li je tada bila skolovani levi ili skolovani desni bek?
Sremci
Bravo devojke, tako se radi. Pokazite svima u Srbiji kako se radom i trudom moze sve. Treba da budete ucitelji i Markovu i Saji

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.