Почетна / Рукомет / Супер лига

Нови корак Војводине ка титули, срушен Партизан на Бањици (ВИДЕО)

Новосађани славили на Бањици у дербију кола
ФОТО: С. Сандић

ПАРТИЗАН  - ВОЈВОДИНА 23:25 (11:14)

БеоградДворана: „Бањица“. Судије: Боричић и Марковић (Београд). Седмерци: Партизан 4(1), Војводина 5(3). Искљуечња: Партизан 12, Војводина 12 минута.

ПАРТИЗАН: Радовановић 1, Живковић 5 (1), Писарић, Весковић, Радивојевић 1, Белошевац, Варга 1, Буквић, Трнавац (3 одбране, седмерац), Којадиновић 22, Цмиљанић, Чоловић (1 одбрана), Мићић 2, Праштало, Поповић 3, Петрић 8.

ВОЈВОДИНА: Шијан 1, Куртеш 1, Милић, Мирковић, Прибак, Оцвирк 7 (3), Веркић (7 одбрана), Жмавц, Миленковић 3, Рађеновић, Ратковић 2, Томић, Николић 7, Роган, Кљајић3, Бедуи.

Играч утакмице: Јовица Николић (Војводина).

Семафор: 1:3 (7),2:6 (11), 7:11 (22), 11:13 (29), 16:17 (39), 18:22 (48), 23:24 (59).

 

Војводина је и после гостовања у Београду једини тим са максималним учинком у плеј – офу, начинивши још један корак ка обрани титуле.

Тим Бориса Ројевића је држао све конце ииге у својим рукама, мада су црнобели у два наврата пришли на по гол разлике.

Трачак наде да могу можда до ремија, домаћину је дао два минута пре краја Варга, али се Кљајић постарао тридесетак секунди пре краја да одвоји Војводину на два разлике.

АРКУС ЛИГА ПЛЕЈ-ОФ (М)

АРКУС ЛИГА ПЛЕЈ-АУТ (М) 

АРКУС ЛИГА (Ж)

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

xxx
Samot se bas opustio.Samo bod da osvoji do sada to je nerealno.Bar su kuci mogli da dobiju Radnicki i Rudar.Mnogo su se opustili a trebali su ozbiljnije da igraju.
ari
I onaj matori sto sedi na klupi samo pametuje a ne zna nista . Samo ceka platu koja nije mala . Nije rk Spartak socijalna ustanova
gola sija
Svi smo gledali da covek od 120 kg igra beka . Koliko je spreman videli ste . Voleo bi znati kolika mu je plata ? Svi igraci znaju koliki mu je ucinak i koliko je trenirao . Dolazio je samo u petak na trening . Gde je ta uprava kluba i ko im je dozvolio da suludo trose novac . Treba ispitati gde je otisao novac i ko ima odgovornost .
Prozivka
Najvise je razocarao Spartak . Imali su pred pocetak plej auta idealnu poziciju . Promenuli su trenera i doveli 8 igraca , a onda je taj trener oterao igrace koje je doveo . Sada su ispali iz lige . O cemu se tu radi ?
Baranda
Vratiće se sa rodama?
Keebija
Vratice se jednom nikada.
Banjica
I padaju opet price da ih guraju predsednici saveza/ direktori liga / pomocnici / sudije … Izgublili su zasluzeno u Leskovcu sa onom bledo bledunjavom igrom Ali sinic od prvog minuta do kraja jasna postavka ko je ko na terenu . Ocekivao sam punu halu a ono … parastos.
TT
Sjajna partija i zasluzena pobeda Vojvodine

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.