Почетна / Рукомет / Супер лига

КАЗНЕ ИЛИ СМЕНЕ: Новосађани уложили приговор на суђење

Као један од примера наведена је ситуација из 24. минута када Дистол грубо стартује на играчу Војводине
ФОТО: Лична архива

Против Бекамента је покренут дисциплински поступак због коментарисања суђења његовог тренера Саше Бошковића, после дербија трећег кола Аркус лиге са Јагодином, на конференцији за медијe,

Будући да Бекамент није упутио Приговор на суђење оно се неће разматрати.

Тренери Војводине, Борис Ројевић и Динама, Ненад Краљевски, су у потпуно спортском, џентлменаском тону, одрадили изјаве за медије после меча који је припао Војводини (29:27).

Међутим, новосадски клуб је упутио Приговор на суђење арбитара Милосављевића и Тривковића, тражећи да се одговорна лица казне за евентуалне пропусте у складу са Правилником.

Као један од примера наведена је ситуација из 24. минута када Дистол грубо стартује на играчу Војводине:

- Нећу да улазим у квалификацију онога што видим, иако ми Правни факултет и правосудни испит дају за право да можда и квалификујем оно што видим, а што није прекршај правила рукометне игре, већ нешто за шта је надлежно Више тужилаштво. Али, нека органи и Аркус лиге, а и други, државни, само раде свој посао – написао је председник осмоструког узастопног шампиона Србије Милан Ђукић, на Фејсбуку додајући:

- Једно су ружне речи  то ветар носи и непристојно је. Друго је ватрено или темпераментно навијати за свој клуб, па макар и био и председник клуба на трибинама. Али, сасвим трећа ствар је да је сваки пут на оваквој утакмици неко завршио са повредама … намерно изазваним на спортској приредби.

Да подсетим да је наш играч Челица завршио са потресом мозга пре две сезоне, прошле слично, низ стартова на играча без лопте, а сада ово…

Да ли би волели да Ваше дете буде овај играч који остаје да лези на паркету?

Питам то и судије и службена лица и људе који после утакмице ово поздрављају, са чувеном српском опаском :“Па и код вас у хали…”

Ђукић потом додаје:

- Да будем до краја јасан, ако неко мисли да ће Војводина да ћути зато што сам ја на функцији у Аркус лиги или РСС  неће, или да ћу ја да ћутим. Нисам ћутао ни мало већим играчима...

У закључку први човек Војводине истиче:

- Могу ја очас посла да не будем ни у Аркус лиги, а ни у РСС, нисам срастао са тим функцијама, али отићи ћу последњи јер ће пре мене да оду сви они који не буду хтели да раде само свој посао плашећи се онога ко сада јесте нешто са неким у политици или полицији. Опет питам, да ли би волели да ваше дете остане да лези на паркету? Одатле да почнемо јер, кад неко буде остао заиста да лежи без помоћи … онда ће сви питати зашто ово не спречисте раније …Одатле да почнемо, а завршимо или са казнама или сменама укључујући ту и моју, а ћутати нећемо – закључио је Ђукић који је уједно и челни човек Аркус лиге.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rukometas
Citajte sajt lige Suspendovani su svi sudije, sluz lice… Bice da je lepi dirnuo u osinje gnezdo !!!
Хлеб
А и гнездо је њихово. Има и филм лет изнад кукавичјег гнезда.
Bred
A nije bas tako lep.
Pazi sad
Predsednik vojvodine sa ponasanjem koje dolikuje ulicarima i bez sankcije za isto, a sad bi jos i da preti i disciplinuje sudije Obican prodavac magle, budzet kao da je fudbalski klub i sta je domet, samo prvak srbije...
Molim te pojasni
znas li ti tog coveka licno ili pricas tako na osnovu onoga sto vidis na utakmicama otkud to da je na svim tim funkcijama ako je ulicar ja ga ne znam ali o njemu cujem ili crno ili belo niko da kaze OK normalan covek ili je ulicar ili intelektualac
stojke
Gde god se pojave imaju maksimalnu zastitu sudija.I uvek sude u njihovu korist.A sada jos ulazu i zalbu.Jedna velika sramota treba da se stidite!
stojke
Secate se utakmice Vojvodina Dinamo u Novom Sadu seha liga.Sude dva hrvata i dinamo pobedi 7 razlike.A kada sude Pancic i Mosorinski niko nema sasnse protiv Vojvodine zapitatjte se malo.
Lepi moj
Taj Safhauzen pobedi u obe utakmice Granoljers izbaci ih ladno. Pobedu u Ns ne pominjes. A da to si ti sto naplaćuje putne BP.
Прикажи још одговора
Bezdan stars ltd
Sto ne probaju da igraju ligu Luksemburga, tamo je sudjenje korektnije. Ali tesko bi tamo koga pobedili. A gadjenje flsama u Vojvodini bas moda. Stigla i do Vrbasa. Predsednici - bacači flasica! E Srbijo medju "šljivama"?!!!
Coca Cola
Sreca, inace da je bila puna, sudije bi sigurno to prijavile, a ovako su mu oprosti. I napili iz te flašice, jel ipak bolje i sok nego voda…
Momo
Ma Jodza malo vezbao, nije bila puna samo do pola...
Прикажи још одговора
Ni na cijoj strani
Gledam snimak i ne mogu da skontam sta to je tako strasno uradio Distol u 24. minutu, moze li neko da mi objasni?
Bobar
Jaka NS fora, em sudije izginu za njih em ih obrukaju. Trose ljude ko novac.
Sudija
Valdevit sve vidi...samo svoju ekipu ne vidi. Udarac se ne vidi jer nije ni postojao.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.