Почетна / Рукомет / Супер лига

Новајлија у Партизану Урош Којадиновић: Екипа добро формирана на свакој позицији

Јуниорски репрезентативац Србије Урош Којадиновић појачао је Партизан на позицији десног крила, ставивши параф на трогодишњи уговор
ФОТО: АРКУС лига

Леворуки 21-годишњи Урош Којадиновић имао је запажену сезону у дресу Спартака, док је опрему црно-белих носио на два велика турнира за млађе категорије.

- Просто је задивљујуће колико Партизан има деце у свом погону. Ово је дефинитивно велики корак за мене, селим се из матичног, и долазим у клуб са огромном историјом и традицијом. Свиђа ми се то бреме, мислим да је прави изазов за нас младе играче. Долазим са амбицијом да наредне три године израстем у доброг играча – рекао је на почетку Урош Којадиновић.

Поред домаћег првенства, Партизан ће после седам година заиграти у СЕХА лиги, а никако не треба занемарити ни ЕХФ и домаћи Куп. Партизан је једини од српских клубова повлашћен у европском такмичењу и своју одисеју почиње од друге рунде.

- Што се тиче АРКУС лиге, мислим да представљамо једног од фаворита у својој групи. Штета је што се поново игра без дербија у регуларном делу, али систем такмичења је такав и надам се да ћемо се срести у другој фази. СЕХА лига је доста компетентнија, много ће значити као искуство свакоме од нас, а сигурно ће бити значајна и за Београд, као град са великом рукометном традицијом. Надам се да ћемо бити паметни и сваки меч на међународној сцени искористити да растемо као екипа.

Црно-бели су током лета ангажовали неколико искусних играча, уз младе снаге биће то прави спој у предстојећој сезони.

- Прошле сезоне је недостајало неколико играча, који би својом свежином надоместили тај недостатак против Војводине у борби за титулу. Мислим да је за предстојећу сезону екипа добро формирана на свакој позицији. Волео бих и тежићемо ка томе да нападнемо титулу, а бундеслигашки ритам који нас чека ми се веома допада. Мислим да је добро што ћу се опробати у оваквом начину функционисања, где нема много простора за одмор – рекао је Урош Којадиновић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nada T.
Kaludjerov u Partizanu!
...
Ko je Kaludjerov?
Bg
Partizan ima bolji tim od Partizana,treba im bolji trener od Makse i titula ide sigurno u Bg
tutumrak
banjica>Opusti se momče, ne igra ime igraju igrači. Vojvodina je i dalje za sve kod nas timčina. O seči sudija tek ne bi smeo da se javljaš. Najzaštićeniji klub je Partizan već godinama.
brrr
Maksu sece neznanje a ne sudije . Da nije bilo sudija jos bi bio veca neznalica
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.