Почетна / Рукомет / Супер лига

Војводини шампионски пехар, Партизану СЕХА лига

Новосађани су два кола пре краја оверили осму титулу шампиона Србије у низу, а вечерас су у последњем колу доигравања славили у ,,Сланој бари“ против Металопластике 35:33 (16:15)
ФОТО: И. Веселинов

Рукометаши Војводине доминацију у домаћим такмичењима у текућој сезони крунисали су максималним учинком на крају плеј-офа АРКУС лиге.

Новосађани су два кола пре краја оверили осму титулу шампиона Србије у низу, а вечерас су у последњем колу доигравања славили у ,,Сланој бари“ против Металопластике 35:33 (16:15).

Рукометаши Партизана тријумфом над Дубочицом 54 у Лесковцу 32:27 (18:15) обезбедили визу за учешће у СЕХА лиги наредне сезоне.

Црно-бели су у регионалном такмичењу последњи пут наступали у сезони 2013/14. и ово је најбољи пласман клуба из Хумске у домаћем првенству од тада.

Табела: Војводина 28, Партизан 20, Металопластика 18, Железничар 1949 15, Динамо 10, Дубочица 54 8, Раднички 7, Рудар 6.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bravo Kacani
Arsenic, Verkic, Andric, Nikolic, Kurtes, Vukovljak, Ratkovic najbolje potice iz najboljeg kluba u Srbiji
Crvenka
Njabolji igraci - da klub - bunar nema igraca vec 7-8 godina
Sandi Shola
Cestitke Partizanu za ulazak u SEHA Ligu zasluzeno ! Ovi momci to zasluuzuju!
Crno-Beli
Bravoo Crno belii svaka cast ! SEHA SE VRACA U BEOGRAD :)
Marko NS
Svaka cast ali,tek u Evropi ce se videti koliko stvarno vrede...
Majur
Slazem se Ali za srbiji su presli igricu
Majur
Idemo redom u Šapcu. Samo jedan po jedan!
Bsc
a 30 miliona godisnje, to se brise?
Bsc
Zasto? Bas su cool vec 4-5 godina unazad

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.