Почетна / Рукомет / Супер лига

Пораз лидера из Ниша у Крагујевцу, Металопластика разбила Нови Пазар (ВИДЕО)

Нови пораз Нишлија, Шапчани лако с Пазарцима
ФОТО: Инстаграм/РК Металопластика

Раднички – Железничар 24:22 (13:12)

КрагујевацДворана: „Језеро“. Играно без присуства гледалаца. Судије: Мошорински (Нови Сад) и Панџић (Зрењанин). Седмерци: Раднички 6 (4), Железничар 4 (2). Искључења: Раднички 4, Железничар 14 минута.

РАДНИЧКИ: Гемаљевић, Вуковић 5 (1), Стошић, Мутавџић, Петровић, Добросављевић, Касаловић 1, Баруџић 2, Кнежевић, Утвић 4 (2), Стевановић, Ђерић 2, Станојев 4 (1), Станојевић, Богдановић 6, Јовановић.

ЖЕЛЕЗНИЧАР 1949: Матовић, Бој. Радивојевић 1, Д. Стојановић, Аризановић 2, Петровић 1, Бор. Радивојевић, Милосављвић 1 (1), Анђелковић, Спасић, А. Стојановић 4, Јестровић 1, Егић 7, Антић 1, Тркуља, Павловић 4, Коцић.

Играч утакмице: Стефан Станојев (Раднички).

Семафор: 4:3 (7), 8:5 (14), 10:9 (23), 16:15 (37), 19:15 (41), 22:22 (54).

 

После бродолома у недељу у Новом Пазару, лидер је доживео нови пораз. Овога пута скалп су му скинули Крагујевчани.

Био је то меч у коме је домаћин имао иницијативу током читавог меча, одржавајући предност која је сезала и до три, четири гола.

Нишлије су шест минута пре краја меча успеле преко Петровића да стигну до изједначења (22:22).

Међутим, до краја меча, Крагујевчани су успели да два пута, преко Касаловића и Вуковића затресу мрежу и трасирају пут ка победи.

Металопластика - Нови Пазар 37:23 (17:12)

Шабац –Сала Гимназије. Играно без присуства гледалаца. Судије: Цветковић и Николић (Лесковац). Седмерци: Металопластика 2 (1), Нови Пазар 3 (1). Искључења:Металопластика 12, Нови Пазар 4 минута.

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Павковић, Додић 4, Воркапић 6, Јевтић 1, Писарић 4, Срдановић 6, Лисица, Миловановић 1, Трифуновић 2, Бомаштар, Иванић 8, Радисављевић, Миљковић 1, Бабић 1, Тодоровић 2, Брајовић 1 (1)

НОВИ ПАЗАР: Гуџевић, Мујчиновић, Радисављевић 3, Стојановић 8, Арифовић, Сефовић 2, Димитријевић, Брунчевић, Мекић, Међедовић 3, Ракић 5 (1), Хакић 1, Кукић, Раковић, Бадић 1.

Играч утакмице: Лука Иванић (Металопластика).

 

У одложеном мечу десетог кола Шапчани су били више него убедљиви против Пазараца.

Тим Веселина Вуковића резултатски се одвојио већ половином првог полувремена, прво на три гола предности, а до одласка на одмор разлика је нарасла на пет голова.

У наставку меча гости из Пазара нису могли да парирају растрчаном домаћину у чијим редовима су нарочито расположени били стандардно Вукашин Воркапић, а вечерас нарочито Лука Иванић као и Марко Срдановић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

???
Samotu bi vise odgovaralo da Pazar udje u plej aut.Bodovi se prenose a protiv Radnickog su obe izgubili.Samot ne lici na sebe,valjda i publike kad nema a i sva ova situacija je bezveze.
@.....
Samot mora da se trgne.Ovo je ocajno.Da do sada samo dobiju kuci Pazar i Obilic a nereseno sa Zvezdom to je katastrofa.Jedino u plej autu da zaigraju mnogo bolje.Crvenka deluje najslabije a za jos jedan tim koji ispada bice velika borba.Samoteri samo hrabro!
.....
Šamot protiv Pazara i samo zna da igra
aki
Koje znanje ima trener i koje je igrace doveo sa sobom hahahah

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.