Почетна / Рукомет / Супер лига

Жикица Милосављевић: Опстанак једини циљ Црвене звезде

Мало ко је на почетку сезоне Црвеној звезди давао велике шансе за освајање бодова. Међутим, нови тим, знатно подмлађен, без великог искуства играња у најелитијем такмичењу остварио је три победе, показао велики потенцијал, а талентовани момци су доказали да се срцем могу надокнадити и неке мане
ФОТО: Аркус лига

Тренер црвено-белих Жикица Милосављевић је прокоментарисао учинак његовог тима у досадашњем делу сезоне.

- Искрено морам да будем задовољан, имам млад тим, то су момци који су играли прошле сезоне Супер Б лигу. Дошли су у тим где се тражи одговорност, квалитет и победа. Дрес Звезде носи специфичну тежину и они то знају. Добро раде и напредују свакодневно, мада мало варира форма, али и то ће се средити. Задовољан сам због победе над Радничким у Крагујевцу, то су били битни бодови за нас, али никако не могу да будем задовољан игром против Металопластике.

Који је Звездин циљ ове сезоне?

- Да не испаднемо из Супер лиге. Имамо две опције да испунимо циљ. Прва је да се пласирамо у плеј-оф и то би дефинитивно било најбоље, а друга је да играмо плеј-аут, али да у првом делу такмичења скупимо довољан број бодова како бисмо стартовали са високе позиције. На почетку сезоне смо били аутсајдери, а сад имамо шест бодова.

Ритам утакмица је паклен?

- Јесте, али и ми смо били десетковани, нису играли момци који су били позитивни. Ево више од две недеље је прошло, прикључили су се раду и сад очекујем да будемо још бољи – закључио је Жикица Милосављевић.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kutunjo
Koliko bolesti na vestima o rukometu, strašno!?
Dno
Zikica mrzi sve i svakoga. Mnogo los covek.
Pa
Žikica loše prognozira rezultat. Dinamo upisao pobedu!!!
Plik
Bravo Zvezdo i Zikice! Velika pobeda protiv ekipe koja je trenutno najbolja u Srbiji!
....
Hahaha, pobeda da Pazar nebi ušao u pley of nego Zvezda, ali džaba što su pustili Zvezdu, Pazarci će igrati play of.
Bcs Šabac
Čudno kakvi se sve komentari pišu za legendu rukometa.Hvala za igre u Metaloplastici i za učestvovanje u odbrani Šapca od poplava 2014 godine zajedno sa ostalim prvotimcima.Možda bi i osvojili Čelendž Kup da je bio revanš.Puno sreće u daljoj karijeri i možda opet u Šapcu...
Koceljeva KKKc
Uh sto ste vi iz Sapca fina gospoda! Posebno "legende" Tosin, Raduka, Cora, Neca,, Slava, Kraso, Mitrija, Danda, Lukija, Magija,....
Pbbgsa
Zikica je pre svega veliki covek,a posle toga i veliki trener jer to znaju oni sto su sa njim saradjivali! I dace Bog da bude nekad na mestu Djerone!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.