Почетна / Рукомет / Супер лига

Ненад Недељковић - Голгетер из треће смене

Сјајни средњи бек са Костолчанима у прва четири кола не зна за пораз у Аркус лиги
ФОТО: Аркус лига

Када викендом у дресу Рудара не демонстрира голгетерске вештине које су га винуле на друго место листе стрелаца Аркус лиге, Ненад Недељковић, као инжењер рударства са дипломом мастера, ради на површинском копу „Дрмно” Термоелектране и копови Костолац.

- Директор до пре десетак дана није знао, изненадио се кад је чуо да сам против Звезде постигао 13 голова, у Шапцу десет...- прича Ненад скромно током читавог разговора као да то није ништа необично.

34 гола у четири утакмице постигао је Ненад Недељковић што га чини првим стрелцем Б групе Аркус лиге, укупно другим иза Младена Шотића са голом више

13 погодака Недељковић је постигао против Црвене звезде у трећем колу Аркус лиге

27 година има средњи бек Костолчана

4 победе из исто толико утакмица има Рудар на старту сезоне

Рудар је после четири кола остао једини тим са стопостотним учинком у Аркус лиги, у обе групе.

А, поред Ненада око десетак играча усклађује пословне обавезе са тренинзима. Како успевате све?

- Интересантно, на све четири утакмице отишао из треће смене... Воља, елан, жеља, назовимо то како год, док уживам у рукомету ништа ми није тешко, нађе се снаге за све. Углавном стижемо на један тренинг дневно, ко успе иде и на оба, носиоци игре раде, али за сада добро балансирамо и једно и друго.

Какав је поглед с врха?

- Леп је осећај и неочекиван. Годинама смо били у борби за опстанак, сада, сплетом околности, ето нас на првом месту... Екипа нам је остала скоро иста у односу на прошлу сезону, уз неколико младих момака, вратио се искусни Владимир Димитријевић, сложило се све – прича средњи бек Костолчана.

Тим кога предводи рекордер по дуговечности на клупи тимова домаћег шампионата, Драган Ајдачић (броји 19. сезону), у прошлом колу је покупио злата вредне бодове на гостовању у Шапцу.

Луда завршница утакмице, тријумф који Вашем тиму даје додатни ветар у леђа, самопоуздање, без обзира што је домаћин био десеткован у тој утакмици?

- Крај меча је прича за себе, два седмерца у последњих тридесет секунди... Брзо смо изгубили лопту, противник се брзинки снашао, али срећа, умеће и искуство Дарка Димитријевића су нам сачували победу.

Сами сте том тријумфу дали допринос са десет голова...

- За то захвалност иде екипи, сам не бих ништа могао. За мене је то сатисфакција, али много важније од тога ко колико даје голова је да побеђујемо, да је тимски дух на високом нивоу.

(ЦЕО ТЕКСТ можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vidankon Nis
Samo je predsednik profesionalac, svi drugi amateri. Zato kada nam on kaze necu znajte da to znaci hocu jos godina 100. Profesionalac!
NS
Ima i u NS profesionalaca koji vole rukomet do zadnje pare.
Jugo
Momak je vredan,talenatovan..steta sto ovi iz obilica nisu imali sluha kada si bio kod njih.mozda zato sto nisi studirao fon
Cigla
E nasta je spao nas rukomet, decko drugi strelac lige, i radi u firmi! Polako postaje amaterski, ili poluprofesionalni sport!
Igrač
Pa 90% je tako, ništa čudno...
Trebalo
bi rukomet svesti na poluamaterski ili amaterski kako bi igraci mogli da prezive. Mladji da zavrsavaju skolu a stariji da rade
RKRK
Šone brate, Šone! Neša je malo pe..rski!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.