Почетна / Рукомет / Супер лига

Савршен меч Партизана у Панчеву, Звезда одбранила Шумице

Вечити ривали славили, Партизан изненадио на страни, Црвена звезда минимално против Шамота
ФОТО: Аркус лига
Динамо - Партизан 25:31 (10:18)
Панчево – Дворана: Стрелиште. Седмерци: Динамо 6 (4), Парти-зан 4 (4). Искључења: Динамо 12, Партизан 10 минута.
ДИНАМО: Иванчевић, Павловић 1, Буњевчевић, Шотић 9, Коваче-вић, Станић, Остојић 6, Павловић 1, Павловић 2, Тонић, Голу-бовић 2, Костадиновић 1, Милуновић 1, Вучковић 1, Радовановић (8 одбрана), Митровић 1.
ПАРТИЗАН: Михајлов, Драгович 1, Бајчета 2, Грубић, Ивановић 8, Трнавац (15 одбрана), Јовановић, Гојковић, Мандић 2, Мићић 5, Гудурић, Максић 8, Петрић 5, Пижурица, Нешић, Милић.

 

Тридесет минута за уџбенике, полувреме какво се памти и прави јавни час одржали су млади играчи Партизана фаворизованом Динамо. Усред Панчева црно-бели су у потпуности надиграли домаћи тим и на крају забележили победу.

Екипа Ненада Максића је сјајно отворила утакмицу, играла бор-бено и смирено, док су момци у жутим дресовима низали грешку за грешком. Црно-бели су све кажњавали, играли храбро и организовано, а како је утакмица одмицала млада чета Ненада Максића је била све боља.

На крилима голмана Анедеја Трнавца Партизан (15 одбрана) је имао сигурност, а млади бекови су сјајно током читавог меча сарађивали са крилима и пивотменом...

Семафор четвртог коло А групе:
Црвенка – Кикинда 28:37 (14:19)
Војоводина – Дубочица 29:16 (15:7)
Динамо – Партизан 25:31 (10:18)
Пролетер – Спартак 31:26 (15:12)
Табела: Војводина 7 бодова, Партизан и Дубочица по 6, Динамо 5, Спартак, Кикинда и Пролетер по 2, Црвенка без бодова.
Семафор четвртог кола Б групе:
Раднички – Обилић 25:19 (12:14)
Металопластика – Рудар 26:27 (15:16)
Железничар – Нови Пазар 37:23 (16:12)
Црвена звезда – Шамот 30:31 (17:15)
Табела: Рудар 8, Железничар 7, Раднички и Црвена звезда по 4, Металопластика 3, Нови Пазар, Обилић и Шамот по 2.
Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trener
Na osnovu cega je Akim los trener? Morate biti i uraditi nesto da bi mogli komentarisati neciji rad. To je kao da ja komentarisem lekare jer sam dva puta lezao u bolnici, pa ja ocenjujem njihov rad. Dajte bre ljudi, ako stojite iza svojih stavova potpisite se imenom i prezimenom da znamo ko kritikuje.
trener
Mnogo je ljudi zalutalo u rukomet, narocito nazovi trenera.
Beobahter
Zalutalih ima previše i među sudijama. Kakvu negativnu selekciju temeljno sprovodi ZSiKRSS čudo da ima još sudija za Ehf/Ihf. Da nije Branke ne bi imali ni kontrolora.
Treneri...
Čim neko izgubi jednu utakmicu više nema pojma, nikad nije ni znao, loš je čovek. E...
Ma da
Pa nikad nije ni znao, lepo ponovo u mlađe katekorije da se tamo još kali.
umpah pah
Dinamo!? Šta reći, a ne zaplakati!? Trener!? Šta reći, a ne nasmejati se!?
ajde po burek
esi ti onaj sto je Kup prognozirao da kup ide sigurica u PA ? nesto te nema mesec dana .
Znalac
Polako sa Vojvodinom ... Ispirate sa njom usta a kad dodje do kraja uglavnom tišina !!!
Прикажи још одговора
Teska priča
Uprava MP ne postoji.Jedan čovek vodi klub u ambis.Niko ne reaguje.Strašno. Raspad ekipe. Hajmo 1986 posalji na 2020. Da pomognemo svi.Nije tesko. Cena poruje 1000 dinara.Da se isplati plata treneru.Ipak je on vanzemaljac.
Kva kva
Ima preko 50 godina i po ceo dan komentariše po forumima,pljuje sve i svakog ko je u rukometu.Pogodite koja pernata životinja je u pitanju?
Cora
Dace Sandokan!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.