Почетна / Рукомет / Супер лига

Веселин Вуковић: Пазар заслужено победио, на нама је да исправимо грешке

Металопластика је после победе и ремија забележила и први пораз ове сезоне
ФОТО: АРКУС лига

Шапчани су пали у Новом Пазару и слободно се може рећи да су на тај начин направили негативно изненађење, јер су пре утакмице словили за фаворите.

Имали су изабраници Веселина Вуковића током читавог меча иницијативу, деловали сигурније и опасније по гол ривала, али су на крају успели да испусте предност и изгубе утакмицу. Стратег шабачког тима Веселин Вуковић је о утакмици у Пазару рекао:

Имали смо шансу, водили и на крају је испустили. Прокоцкали смо неколико добрих напада и дошли у ситуацију да се боримо за опстанак у мечу. Пазар је одиграо коректно у завршници и на крају заслужено победио. Остаје нам да у наставку исправимо све грешке и наставимо даље.

Капитен Шапчана, Милан Бомаштар је истакао:

Друго полувреме је било изузетно тешко, играли смо добро у одбрани, али  је противник имао више смирености у нападу. Ми смо грешили, брзали игру и то нас је на крају коштало бодова.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zeljko
Ma daj pustite coveka da radi svoj posao.Sta bi ste vi dali da ste ucestvovali na 3 OI, da ste olimpijski sampion, svetski prvak, dvostruki sampion Evrope, visestruki sampion Jugoslavije i Spanije kao i osvajac kupa tih drzava. Kao ttrener, prvak i osvajac kupa na Kipru, sa kipranima igrao Ligu sampiona, osvojio Kup Srbije sa Metaloplastikom i ono sto vas najvise boli srebrnu medalju na EP 2012. I sada vi tu razmatrate nesto a niste macku sa praga sutnuli.
Zoki
I dalje je jak na crti?
Darko
...sve tacno kako si napisao, ali i dalje je nula od coveka, a to je mnogo vaznije od svega nabrojanog.I to ne jedna nula, nego ogromna!
Прикажи још одговора
Vučinooo
Jednom budi čovek.Pa zar je preča plata od obraza Koji nemas. Idi gotovo je.Povedi i direktora koga si postavio.
Karmina burana
Ne mogu da verujem da postoji neko ko osporava Vukovića kao igrača.
Sigurno
Kao igraca tesko ali kao coveka uvek ga treba osporiti.Vuce na sulundar!
Dr Milan
Vuk bez Vladice ti bas nista ne ide, sada se tek vidi ko je dzao reprezentaciju pod kontrolom. Hteli ili ne, voleli ga ili ne ali je tako. Da zna zna! Ali nece vise nista da radi! Tezak je za saradnju! Ali steta...
hronicar
Vukovic nikada nije pokazivao da moze biti uspesan trener.I kao igrac bio je samo snagator a umece kako na tehnickom tako i na taktickom planu bilo je oskudno.Samo je gubljenje vremena drzati ga za trenera bilo gde...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.