Почетна / Рукомет / Широм планете

Лино Червар на клупи Загреба

Крај сарадње македонског вицешампиона и хрватског стручњака
ФОТО: БЕТА/АП

Иако су се Лино Червар и македонски вицешампионом Металург растали још јесенас, због обавеза хрватског стручњака према националном тиму пред Европског првенство, разлаз је озваничен тек ових дана.

Означен је крај двогодишње љубави, а Червара сутра очекује промоција на клупи ППД Загреба.

Заправо, и то се очекивало од момента када је Червар поново преузео кормило националног тима, а било је првобитно договорено да се догоди по завршетку Европског првенства. Међутим, сезону је са Загрепчанима привео крају Златко Сарачевић нови стратег Подравке.

Што се металурга тиче, и њега очекује именовање новог тренера, а остаје да се види да ли ће то бити Александар Јовић који је и водио тим у Черваровом одсуству или неко други.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Darko
Tako kad nemamo svoje strucnjake.On je za svoju misiju u Metalurgu i veoma kratko u reprezentaciju Makedonije naplatio veoma unosno i obezbedio se za ceo zivot.Imeno, gazda Metalurga Minco Jordanov za da ga privuce a istovremeno i zadrzi da duze radi u Metalurg dao mu je akcije od jedne najprofitabilnije firme u Makedonije Makstil .Tako da Lino Cervar i dok je radio u Makedonije i do kraja zivota uzimao odnosno uzimace na ime divedente od ove firme od 50.000 do 80.000 eur godisnje
Master Cocah BG
A Cira novosadski master coach, odrekao se korporativnog kampa pa laganica selektor kadeta :-))) Ako nas neko ne izvadi tak ce nas izvadi. Ako podense ostavku Djukic da mu je iscepa taj je bar navikao na nekgove munje...
Export NOVA VAROS import
Cirkovicu!? Zecevic!? Za dve godine mladje nije imao mesta u postavi, ima 20 boljih bekova u Srbiji. Radi kumovsaka veza!
Spanija
Imamo vest da je Cervar trner Zagreba a ni jedna rec o Mediteranskoj selekciji Srbije ? Gde su,kako su,sa kim su igrali,koje su mesto osvojili ?
Big star
Odlicni su bili! Za kormilom veliki Rasic, hvalisavac, od 6 utakmica jedna pobeda.
Master cocach BK
Aleksandar Savic Savke je novi tener Metalurga. Pobedio je Zorana Ivica koji je kandidat za selektora Moldavije.Tu mu je konkurencija tandem Djukic -Krasavac koji vise u Crnoj Gori posle javnij kritika predsednik RSCG.
Мастер тастер
Не. Моја лига је скоро укинута прошле године кад сте криминално тј противзаконито изменили систем. То је четврти ранг у граду који је некад живео за рукомет и био сила чак у СФРЈ. И тиме се поносим. Одатле сам ишао у свет. И ти се вратио. А не да се гребем за који динар мењајући са савезом као ти. Чланарине дневнице комисије ангажмани таксе тендери то су ваши рукометни појмови и ви то пратите а не ЕП СП или ЛШ. Зато вам је чак и португал и љуба суперхик појам. А и о португалу и љубо питајте Митровића или Цветичанинс или Никчевића па ћете знати више. Упропастили сте чак и оно што је 2012/13 урађено. И да хоће неко да ради у тим лигама које набрајаш са подсмехом а на којима рукомет стоји, не може јер нема са ким. Крчмите још мало тог што сте затекли кад сте окупирали па кад и то раскрчмите сви идите у португал.
тастер мастер
Мађари тог Љубомира из Веспрема не знају како да се реше, али то и није тема. Предходним коментаром си се разоткрио Све је јасно. Ти си један од неуспешних рукометних ,,нерадника'', заједљив и неостварен. Много ти је лакше да ,,паметујеш'' на компу него да нешто радиш. Да ми је знати да ли би ти волео да радиш у том ПОРТУ или португалском рукомету!? Не вреди, неће те нико. Твоја Лига шампиона је Трећа лига Центар, Исток или Сев. Банат.
Прикажи још одговора
3,2,1
Sad ce master znalci iz srBiju da pojasne
Киро
Мислите није више у северномакедонском клубу? Јер није био у Солуну него у Скопју у Металургу. А то је севернимакедонски клуб.
Stojanče
Josip gi je za ovi Červar, sam Bog da Vi kažem!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.