Почетна / Рукомет / Широм планете

Лука Митровић у Сесону

Искусни средњи бек се сели у Француску
ФОТО: Твитер

Репрезентативац Србије, сјајни Лука Митровић одлучио је да после сезоне у Цељу промени средину.

Одлични средњи бек ће се после две године проведене у Словенији преселити у Француску.

Митровић је потписао уговор са Сесоном, екипом која је прошле сезоне завршила на дванаестом месту Прве лиге, али има амбиције да у предстојећем шампионату забележи бољи пласман.

Рођени Панчевац је имао одличну сезону у Горењу, прешао летос у редове првака Словеније, био један од најбољих играча, али га је онда тешка повреда колена удаљила од терена на неколико месеци. 

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

na guranje
I u mediteranskoj reprezentaciji Stevanović. Daj više prodajte tog momka, izludećemo i on i mi.
Ljubav
Selektor Sabac =Dva srednja beka iz Sapca....sta pricati...
Mikica
Koja dva ??
Ljubomoran
Prvo, nema dva srednja beka iz Sapca, nego jedan. Gojkovic. I on je tu sasvim zasluzeno kao i ostali momci iz Metaloplastike. Tebi ako se ne svidja imas ponedeljkom od 9-11 salter za zalbe u RSS. Uplatis 1000 dinara taksu i zali se.
Mikica
Svaka cast majstore srecno dalje !!! P.s. poruka za redakciju i urednika . Da li je moguce da niste napisali ni jedan tekst o Mediteranskoj reprezentaciji ??? Momci koji su zasluzili malo paznje . Na nacin na koji su se okupili i na koji idu uslove koje su imali ? A moguce je da imamo sastav za medalju ?
Bojkot
Nije li sramotno ? Petkovic iz Nisa blamaza ...tek
Mikica
Sramotno izabran selektor ? Coveku je dat vruc krompir selektirana ekipa od strane trenera Petkovica iz Nisa . Koji je odustao od posla 2 dana pred polazak na pripreme. I kad je bilo stani, pani pozvali su renomiranog rukometnog radnika da preuzme selekciju za koju nije ni znao ko igra . Treba da mu se zahvali sto se prihvatio posla u takvim uslovima ! Ja tim momcima iz sve snage zelim tamo srecu jer verujem da moze da se ponove igre iz Peskare , kada je uzeta medalja .
Прикажи још одговора
панчестер
Срећно Лука!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.