Почетна / Рукомет / Широм планете

Каменица води Загреб у наредној сезони

Клуб из главног града Хрватске пронашао новог тренера, четвртог у мање од годину дана
ФОТО: М. Антић

Доста турбуленција је било ове сезоне у редовима Загреба. Најбољи хрватски тим је променио три тренера, а сезону ће на клупи завршити Славко Голужа, који је био ангажован само на неколико мечева, јер се већ од септембра сели у Татран Прешов.

Управа Загреба је решила да више не експериментише, па је донела одлуку да наредне сезоне на клупи овог тима седи Касим Каменица, исксуни стратег, који иза себе има небројано успеха.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

znam..
...sigurno da je Zagreb zvao Cveleta ali on je rekao da je vec dao rec Bozi i tako nista od toga.Mozda u nekom drugom zivotu?
Стратегија
Касиме спаси ме је стратегија која нигде до сада није дала резултата па неће ни у Загребу. Али ипак су то браћа савезници лако се свима цг алв хр бс договорити, само кад је Србија доња. Једино то им је и битно а што није тешко јер сви имају клубове са милионским буџетима. А замислите у Сп новостима вест ко је изабран за тренера ЦЗ или Партизана или Војводине?
kremen kamen
Cudi me da Grande Cvele Barbut nije secovan da bude na klupi Zagreba. Jel bio konkurs tzv "javna opskrba trenera" ? Nije .... A zato on nije bio u konkurenciji... On je kralj konkursa...
Ahahha
Kad bi Butulija smeo protiv Peruna :-) Pre ce Butulija iz Zvezde.
Nik
Cvele CE u zvezdu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.