Почетна / Рукомет / Широм планете

Искусни голман одлази у легенду: Штербик у пензији!

Један од најбољих голмана света ове деценије, Арпад Штербик одлучио је да на крају 2018. године заврши каријеру
ФОТО: Ројтерс

Бившем репрезентативцу Југославије Арпаду Штербику на крају 2018. године истиче уговор са Вардаром, а он је најавио да би то могла да буде и последња сезона у којој ће бранити.

Штербик је играо у Југовићу, потом се преселио у Веспрем где је провео три године, а онда је уследио одлазак у Шпанију.

Бранио је осам година за Сијудад Реал, а потом и Барселону из које је прешао у Вардар за невероватних 800.000 евра обештећења.

Са репрезентацијом Југославије освојио је две бронзане медаље на Светском првенству, док је са Шпанијом постао првак планете 2013. године.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

deran
Verujem da bi karijeru zavrsio u Kacu jedino ako veliki i iskusni strucnjak Vrga bude hteo da ga jos nesto nauci.
bivši 'tić
Pod uslovom da Jugović bude postojao do tada
Sagovornik!
bio institucija i bila klasa, trenutna forma nikakva!Jedva čeka da se vrati, i da dobije ulogu!
Sagovornik
Mnogi se tako nadaju, pa im se pogasise klubovi, dok se oni nadaju da ce se Jugovic ugasiti. Jugovic je institucija. Forma je trenutna, klasa je vecna! Opstacemo, u inat svima. Gledajte i uzivajte! :) A, sto se tice Sterbika, zna se koliko njemu znaci Jugovic. I vratice se on, kad-tad, nebitno u kojoj ulozi :)
Прикажи још одговора
Siget
Sterbik ce poslednju sezonu odigrati u Jugovicu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.