Почетна / Рукомет / Широм планете

Капитен Партизана ново појачање Работничког

Док до овог лета капитен Партизана Вања Илић (22) са ”Студентима“ учествује на Универзијади у Гвагнжуу, македонски медији су потврдили његов трансфер у редове суперлигаша Работничког
ФОТО: В. Марковић

Левом крилу ће у Работничком друштво правити још један Србин, имењак, брат репрезентативца Србије Мијајла Марсенића, протекле сезоне организатор игре прволигаша Смедерева.

Вања Илић је прошао све млађе репрезентативне селекције, две године са црно - белима играо и Лигу шампиона, а протекле сезоне био је један од најбољих играча тима који је стигао до четвртог места у плеј – офу.

Већ је најављен велики пројекат овог скопског тима, који је поред два Србина потврдио и ангажовање двојице Македонаца Милана Левова и Мите Стоилова за које тврде да ће бити добра појачања на десном крилу и беку, а планира се и долазак неколико омладинских репрезентативаца Македоније.

Главни циљ је да се направи екипа европских домета где су пикирани Ренато Вугринец и Дарко Станић, а већ је постигнут договор са Велком и Николом Маркоским, и Златком Мојсоским.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

?!?
"Левом крилу ће у Работничком друштво правити још један Србин, имењак, брат репрезентативца Србије Мијајла Марсенића, протекле сезоне организатор игре прволигаша Смедерева." STA??? KO???
Zavidni
Sta radi ljudska zavist strasno.Da pratis malo rukomet znao bi da je vrko talantovan srednji bek uostalom imas statistiku na sajtu prlm centar
podtreško
rebus, to ti je sad moderno
2560
Branio je i u Zlataru iz Nove Varosi !!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.