Почетна / Рукомет / Репрезентација

ФРАНЦУЗИ НЕ ПРАШТАЈУ НЕУСПЕХ - Селектор Динар добио отказ за 14. место на ЕП

Уместо њега Французе ће у олимпијским квалификацијама водити његов досадашњи први сарадник, такође члан златне генерације Галских петлова, Гијом Жил
ФОТО: ЕПА/ Саша Штајнбах

Немају Французи обичај да често мењају селекторе, шта више имали су само тројицу од 1985. до сад, али елиминација већ после првог круга Европског првенства у Аустрији, Норвешкој и Шведској била је довољна да играчка легенда Триколора Дидије Динар, на селекторској клупи од 2016, како пишу тамошњи медији, добије отказ.

Уместо њега Французе ће у олимпијским квалификацијама водити његов досадашњи први сарадник, такође члан златне генерације Галских петлова, Гијом Жил.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srbijanac
Kod nas bi trebalo i RSS zajedno sa selektorom da odu dosta su unistavali nas rukomet...nigde nas nema a nekad smo bili sila dok sada gubimo i od amatera...
Nedja
Ne dam nikom da nam dira nas kvalitet. To je nase i nedamo nikome.
trener
Pusti snovi Vojvodjanski, opet bi da vlaaju savezom.
Trener
Jok Perun treba da vlada ... I jedan i drugi ...
posmatrac
Perun je vec izjavio da ce povuci potez koji je u interesu naseg rukometa. Sta ceka,svi koji bar nesto znaju o rukometu nemaju nikakvu dilemu -ODMAH treba da podnese OSTAVKU. ODLAZI,ODLAZI.
Aleksandar Djordjevic
Kada Perun razgovara sa Bozoma a Boza sa clanovima UO. Molim sve koji znaju termine razgovora da to javno objave i da nakon tih istorijskih satanaka cujemo informaciju kao je ovo sve dobro i kako treba dalje istim putem. Unapred cestitam na odluci.Sram vas bre bilo!
Srem
Sad ce otkazi i kod nas, samo polako, cim nadjemo nekog da otkuca izvestaj...
Medicinska sluzba jok
Mislis treba neko ko zna sva slova. Bane fizioterapeut mozda zna ali brzo prica i gresio bi u kucanju. A i sat mu je na ruci tezak i tesko bi sve ispravno otkucao. Jadno....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.