Почетна / Рукомет / Репрезентација

Пораз рукометаша Србије од Словеније у Марибору

Претходно је тим Ненада Перуничића у петак у Грацу изгубио од Аустрије са 32:30
ФОТО: РСС

СЛОВЕНИЈА - СРБИЈА 30:24 (16:10)

СЛОВЕНИЈА: Кастелиц шест одбрана, Запоншек пет одбрана, Хенигман 3, Доленец 3, Шоштарић 4, Скубе 2, Кодрин 1, Сухолежник 2, Зарабец 3, Габер 3, Цехте 1, Бомбач 5, Јанц 3.

СРБИЈА: Милосављев пет одбрана, Цупара седам одбрана, Обрадовић 2, Вујић 2, Зеленовић 3, В. Илић 2, Стевановић 1, Радивојевић 5, Колаковић 2, Николић 3, Марсенић 2, Црноглавац 1, Николић 1.

 

Рукометна репрезентација Србије поражена је вечерас у Марибору од Словеније са 30:24 (16:10), у другој контролној утакмици ове недеље.

Претходно је тим Ненада Перуничића у петак у Грацу изгубио од Аустрије са 32:30.

Утакмице са Аустријом и Словенијом биле су последње провере пред завршне припреме за ЕП 2020 које почиње 9. јануара.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

aleksa
Nema sistema rada kao ni u državi. Samo novac. Važnije stvari su: takse delegata kontrolara - od sistema. Problem je da negativna selekcija sportskih radnika trenera dovodi do potpune paralize rada. Politika , novac, delegatski sistem......
sasa
Nerad nenad.....
ciki
50 posto igraca super lige je familiji na grbaci . Zasto ? Roditelji placaju klubovima da im deca igraju . Metaloplastika , Partizan itd . Dobri igraci odose preko a ovi superligasi igraju koliko imaju para . Strasno ali istinito
Mp fan
Pa imenuj da i mi ostali budemo upuceni.
akim
Raspitaj se koji su roditelji sponyori Metaloplastike
Прикажи још одговора
Kum Georg Viderer od sada na latinici
Bilo bi lepo sa se predsednik UO RSS oglasi i SAOPSTI CILJ reprezentacije na EP u januaru. Ako je to medalja -onda medalja ako su to OI kvlaifikacije onda je to to, ako je plasman medju 8 ekipa, onda medju 8, a ako je da nam zadnjica vidi put-da znamo. Da sa strucne i odgovorne strane cujemo sta je cilj i koje su posledice ostvarenja ili ne ostvarenja. Ovako sve je zamajvanje javnosti i trosenje vaznog resursa a to je VREME! Cekamo predsednika!!!!!
Željko Pavlović
Samo 6-0.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.