Почетна / Рукомет / Репрезентација

Трнавац и Ивановић спасили Орлиће против Јапана на старту СП

У другом колу изабраници тренера Бориса Ројевића играју са САД-ом у четвртак
ФОТО: ihf.info

Србија – Јапан 21:19 (9:9)

Виго - Дворана: Ас Травесас. Гледалаца: 80. Судије: Махрун и Амлаут (Бахреин). Седмерци: Србија 7 (4), Јапан 4 (3). Искључења: Србија 10, Јапан 6 минута. Семафор: 3:1 (8), 4:2 (13), 4:5 (20), 8:5 (24), 9:8 (30), 11:15 (39), 16:15 (47), 18:17 (53), 19:19 (57).

СРБИЈА: Мићић, Томић 5, Миленковић 3 (1), Вигњевић, Тркуља 1, Тодоровић, Трнавац (5 одбрана, седмерац), Ивановић 4 (2), Николић 3, Милосављевић, Писарић, М. Милић 1, С. Милић, Максић 2 (1), Мијатовић 1, Јандрић 1 (5 одбрана).

ЈАПАН: Такано, Суока, Хатори 3, Токуда 5, Фуђита 1, Јано 4, Сакура 1, Накамура (6 одбрана), Такахаши (3 седмерца), Кавасаки, Осуги, Исода, Ао, Цујуки 3 (3).

 

Јуниори су Светско првенство у Шпанији отворили победом против Јапана - 21:19 (9:9).

Јапанцима је припала завршница првог и почетак другог полувремена када су од 9:6 дошли до 11:15.

Око 42. минута Јандрића је на голу заменио Трнавац, а то се поклопило са серијом Србије, прво голом Томића, потом Миленковића са играчем мање.

Чим је ушао Трнавац је одбранио шут, на другој страни, Орлићи су изнудили искључење и седмерац који је у гол претворио Максића за 15:15, а за изједначење се побринуо Јовица Николић.

Трнавац је поново избио у први план одбраном седмерца Цујукију у 54. минуту.

У завршници Томић је погодио за 19:18, Токуда изједначио, а онда је Ивановић био прецизан са позиције десног бека, да би нешто касније и после изблокираног шута противника, из контре оверио прве бодове за Србију.

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kako zracis tako privlacis
Gubitnici. Luzeri. Besposleni treneri... Ostavite decu i reprezentaciju na miru... Bice medju 16 na svetu ? Kada u svom gradu ili poslu koji radite budete medju 16 videcete koji je to uspeh... ali posto niste - zato i ne razumete. Da osvoje medalju rekli bi poklonio Mustafa da sapsi Bozu i tako u krug ne valja medalja, ne valja medju 8, ne valja medju 16, ne valja ako su se kavlifikovali, a ustavri ne valjate sami sebi u svojim losim zivotima i jos gorim mislima.
Loza
Sve je to Zemun i okolina
toza
Gde je Zanzibar i šta je kajen?
Прикажи још одговора
Mp fan
Napred klinci. A vi dusebriznici ni u svom selu niste medju 16. Toliko o zlobnicima.
Navijač br. 2
Pozdrav i pohvale za sve dobronamerne ljubitelje rukometa iz komentara, Puna podrška za momke,i samo napred korak po korak, može samo biti bolje.. mi trenutno bolje nemamo uz par povređenih... A ovi stručnjaci i pljuvači, frustrirani, neuspešni, zaludni, pokvareni... mogu slobodno da malo olade sa svojim "velikim znanjem" Hvala...
Navijac
Bravo za komentar!Sve strucnjak do strucnjaka, da nesto vrede radili bi nesto korisno, a ne piskarali i pljuvali reprezentaciju svoje zemlje.Cudan smo mi narod, ne volimo ni sami sebe a da nas neko drugi voli.Ajmo momci samo hrabro, ne obazirite se na ove nebitne ljude, ima i nas koji Vas podrzavmo i navijamo .
Sok
Roki,ko ti spasi utakmicu?Partizanovci bre!Idemo!
milisa
Mogu jos da pobede SAD i kraj . Uci ce medju 16 i reci to nam je bio cilj hahahahah
Omaseni
neostvareni se pise spojeno.
Promaseni
Nisu vam deca i treneri krivi sto ste vi ne ostvareni, budite vi medju 16 najboljih na svetu u bilo cemu.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.