Почетна / Рукомет / Репрезентација

Перуничић: Ником не признајем да жели победу више од мене (ВИДЕО)

Селектор Србије Ненад Перуничић имао је занимљиво излагање на конференцији за новинаре, по завршетку меча са Хрватском
ФОТО: В. Марковић

Показали смо карактер, срце, али морамо да растемо да бисмо одиграли проитив овакве екипе. Хрватска је опасна и разноврсна, били смо близу два бода, али нисмо неке ствари испоштовали до краја. Још увек су момци незрели, поводљиви, решавају ствари које су на пола отворене. Не кривим Лазара, млад је, играч од поверења, мора да буде зрео. БИли смо јако стегнути, велики ривал, очекивања, дерби, али опет то су момци који играју у иностранству и морају да се навикну на овакве ствари. Остаје жал, могли смо да победимо, али добро, има времена – истакаоје Ненад Перуничић, селектор Србије.

Да ли ћете у будућности тражити да се испоштује акција?

Јако је то тешко, кад је врућа глава, а момак млад. Лазар је момак коме верујем, можда и превише, али је добар. Није неодговоран, нити дисциплинован, добар је играч.

Какве су нам шансе за ЕП?

Да ми је то као селектору био приоритет на почетку онда пола момака не би било овде. Моји циљеви су јасни.

Да ли би психолошка припрема репрезентативаца могла да буде боља?

Ја бих волео да имамо време за све и свашта. О таквим стварима да се воде рачуна, али времена је увек мало.

Меч у Задру?

Где год да играмо трудићемо се да дамо максимум. Хрватска је фаворит, покушавамо да извучемо најбоље ствари, па ћемо видети.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ММ
Главни кривац за нерешен резултат, Ненад Перуничић!
KK
Moguće je da jeste, ali znam sigurno da je rekao da narocito paze Duvnjaka pre poslednjeg gola Hrvatske, pa je on ipak zabio, kao i da je za poslednji napad tražio šut sa krila. Ni jedno ni drugo nije ispostovano od strane igraca.
Navijač
Ima šutera nego treba napraviti akciju za bekove.. Mošić je odličan levi bek i to šuter sa preko 9 m što pokazuje u Ademar Leonu u Španiji.. daje 6-8 golova po utakmici.. Sinoć je igrao uglavnom odbranu i to veoma dobro..bile su dve akcije za njega i dao je 1 gol. Mislim da i Sretenović treba da bude u ekipi..dosta dobro igra u Želji.
Braća...
Nemoj da zanemarimo i želju od braće rusa..
Joco
Slažem se ali nama nedostaju šuteri osim Zelenovića mi nemamo igrača koni će se dignuti na 9m. Đorđić je prerano odpisan.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.