Почетна / Рукомет / Репрезентација

Радивојевић; Нека дођу људи да нас подрже, јер ћемо ми изгинути на терену

Рукометаши Србије одрадили последњи тренинг, позивају публику да испуне Арену
ФОТО: И. Милутиновић

Рукометни репрезентативци Србије Миљан Пушица и Богдан Радивојевић сложни су у оцени да је подршка публике у предстојећој утакмици против Хрватске у квалификацијама за Европско првенство изузетно битна, те су их сходно томе данас позвали да испуне Београдску арену.

- Изузетно битан меч је испред нас. Морамо да идемо на победу, и поред тога што је Хрватска фаворит. Морамо да поправимо утисак са Светског првенства. Подршка публике је изузетно важна за нас. Што нас више навијача буде подржало, бићемо јачи - рекао је леви бек Пушица.

Рукометаши Србије одрадили су данас први и уједно последњи тренинг у Арени пред утакмкицу са селекцијом Хрватске у оквиру трећег кола квалификација за Европско првенство 2020. године.

- Позивам људе да дођу у што већем броју. Са њима можемо да урадимо много више. Нека дођу људи да нас подрже, јер ћемо ми изгинути на терену. Нека буду уз нас - рекао је Радивојевић.

На првом тренингу репрезентације у београдској Штарк арени, где су последњи меч одиграли пре седам година појавио се и глумац Милан Васић.

Он је упутио речи подршке уз обећање да ће заједно са својим пријатељима бодрити рукометаше у сутрашњој утакмици.

Меч између Србије и Хрватске играће се сутра од 18 часова у Београдској арени, а улаз је бесплатан.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kosare
Ti si bas hrabar momak?
Tutuban
Ovo je sport, ne treba da se gine...
Kockarnica
Vujovic prodao i ovu ili ne?
VV
Dovoljno je samo da pobedite,nemojte da ginete,batalite se vise tih floskula !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.