Почетна / Рукомет / Репрезентација

Србија - Хрватска у Штарк арени, улаз бесплатан

Сви навијачи морају преузети бесплатне улазнице на благајни "Штарк арене", Билет сервиса, ТЦ "Ушће" и Дома Омладине уз личну карту (једна лична карта на четири улазнице)
ФОТО: Н. Неговановић

Рукометни савез Србије обавестио је спортску јавност да ће утакмица 3. кола квалификација за Европско првенство 2020. између репрезентација Србије и Хрватске бити одиграна у "Штарк арени". Термин утакмице остаје исти - четвртак, 18 часова.

Улаз на утакмицу у "Штарк арени" биће бесплатан. Свим љубитељима рукомета који су већ купили улазнице - новац ће бити враћен на благајни "Штарк арене" (почевши од среде 10.4 у 12 часова у наредних 30 дана). Навијачима који су улазнице купили "онлајн", повраћај новца ће бити извршен на картицу/рачун.

Сви навијачи морају преузети бесплатне улазнице на благајни "Штарк арене", Билет сервиса, ТЦ "Ушће" и Дома Омладине уз личну карту (једна лична карта на четири улазнице) како би присуствовали утакмици.

За гледаоце са купљеним ВИП улазницама обезбеђена су места у ВИП ложи без повраћаја новца.

Рукометни савез Србије позива све љубитеље спорта да подрже национални тим под сводовима арене која памти успешну организацију три велика такмичења 2012. и 2013. године на којима су освојене две сребрне медаље (ЕП 2012 мушкарци и СП 2013 жене).

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lepak
Znamo na kakve je grane spao rukomet, ali ovde se radi o reprezentaciji. Da li je neko razmišljao o problemima nakon ove odluke, kakva se poruka šalje igračima, kakva publici? Ko je i kako ugovarao termin, da može neko ladno da premesti? Po svemu sudeći, bilo je kafansko-burazersko-amatersko ugovaranje od strane profesionalaca.
Alan Ford
Jel jedno poluvreme u jednoj a drugo u drugoj hali ?
©️
Sledeci put kada uputrebite u svrhu izbora u RSS recenicu “ rukomet je propao, i gore od ovoga ne moze “ znajte da ce Vas karma sustici tri godine kasnije i da ce vas neki Nebojsa iz Zeleznika u svrhu treninga svoje ekipe pocistiti kao mrtvog zohara iz hale ! Pametnom dosta !
realni
Haha sve posteni grobari se brinu za reprezentaciju i futsalere...A proterali bi ih iz zemlje samo da su usli u finale i da im je trebao Pionir
Las
Da neko na ovaj nacin pretpostavi dvema reprezentacijama moj KKP, glasno bih protestovao i svakako ne bih podrzao tu ideju, a ni ekipu na utakmici.
Прикажи још одговора
2016.god
Meni je bitno sto je drzava stala iz Boze :-)
Anti-doping
Bio sam izmisljen za majstoricu..
Legends
A fudbal???
Legende
Normalno. “ rukomet je na dnu “ 2016.god
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.