Почетна / Рукомет / Репрезентација

Обрадовић: Турнир у Шпанији добра провера пред бараж

Селектор Србије Љубомир Обрадовић рекао је да ће на предстојећем турниру у Шпанији шансу добити играчице са мањом минутажом и истакао да ће ти мечеви бити добра провера за национални тим пред бараж са Пољском за пласман на СП у Јапану
ФОТО: ЕПА/Адам Варшава

Повреде нас прате нон-стоп, тако да ту и немам неки посебан коментар. Надам се да ће за бараж бити спремне све девојке. Пре свега због њих самих, а онда и због репрезентације. Шансу ће сада добити девојке које су имале мању минутажу – рекао је Обрадовић, преноси Рукометни савез Србије.

Рукометашице Србије окупиле су се у Београду, где ће тренирати до поласка на турнир у шпанску Паленсију који се игра од четвртка до суботе. Србија ће у Шпанији играти против домаће селекције, Бразила и Швајцарске.

Чекају нас три јако добре провере у Шпанији, па да видимо каква нам је будућност... Биле су нам потребне овакве утакмице, инсистирали смо на таквим репрезентацијама. Пружа нам се лепа прилика да видимо где смо и шта смо у овом тренутку – рекао је Обрадовић.

Највише промена претрпеле су позиције голмана, десног бека и пивотмена...

Морамо да дамо шансу и другим девојкама. Каћа (Томашевић) је повређена, као и Марија Чолић. На десном беку морамо да дамо шансу младој Томковић и Анђи Јањушевић, која се опоравила од тешке повреде. Ту је искусна Лавко, а већ су нам познати квалитети искусних играчица Дмитровић и Штевин, тако да користимо овај турнир да видимо и ове друге девојке – рекао је Обрадовић.

Имамо промену и на месту пивотмена. У контакту сам са Слађом Поп Лазић, долази, али још није скинула конце и питање је да ли може да помогне. Нећемо да ризикујемо и погоршамо ствари. Ту су Милојевић и Агбаба – додао је селектор Србије.

 

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Selekt
Sve po starom niko da napravi rez i krene od pocetka.
Vv
Standardna i prazna prica selektora,a ponegde savetnika (Proleter sada,Vranje unistio ) koji ce na kraju da napravi jedno veliko NIŠTA .Ljubo penzija,pecanje,park !
Rambo
Mene samo zanima kakvo je ovo foliranje RSS sa selektorom koji ne moze nista da uradi a to su jako dobro svesni u savezu i kakvo ce im bit opravdanje posle neuspeha. Steta je ove generacije jer po kvaliteti trebamo uzeti medalju na svakom takmicenju.
Mrgud
I colic je igrala pre 3 dana...a prosle nedelje je objavljeno da je pivredjena...Boki za Tomkovic i vrabci znaju da je u svim klubovima malo ili nikako igrala ali zbog takvih selektor ne poziva dokazanog srednjeg i levig u ekipu...kao sto rekoh vec .. moze mu se samo do kad ...
Boki
Mene stvarno zanima sta tu radi ana Tomkovic...devojka sedi na tribinama cele sezone, svi znaju da nije potencijal a ti je kao testiras!!! Testiras desne bekove a najgori smo na srednjem i levom beku!!! a sto i krila neka ne testiras a...a to bi vec bilo previse za tvoj mozak!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.