Почетна / Рукомет / Репрезентација

Перуничић: Осим победе нема разлога за задовољство

Србија је са 32:27 победила Бахреин у разигравању од 17. до 20. места на Светском првенству у Данској и Немачкој
ФОТО: БЕТА/АП

Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић рекао је после победе над Бахреином да нема много разлога за задовољство, јер није задовољан игром.

- Јако тешка утакмица. Јако је тешко наћи мотив када за мало не прођете у други круг. Знао сам да ће Бахреин добити нешто ново са колегом са Исланда на клупи. Играли су чист рукомет и било је јако тешко играти против њих данас. Осим победе, апсолутно немам разлога да будем задовољан начином на који смо играли, али о томе ћу разговарати са тимом - рекао је Перуничић.

Србија је са 32:27 победила Бахреин у разигравању од 17. до 20. места на Светском првенству у Данској и Немачкој.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kaktus
Sto pre zaboraviti bruku selektora pohvaliti pa oterati
javnost
Uz ovaj najveci neuspeh u istoriji naseg rukometa a slede neodlasci na Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre, ko ce i sada i tek tada obracati paznju na ovaj sport kod nas.Zasto je Srbija najvise nazadovala u rukometu od svih bivsih jugoslovenskih republika.
Trinkijeri grobarcina
Svaka cast Vukasinu Vorkapicu na igrama. Ne znam ovog decka ali je pokszao da ima anonimnih igraca koji mogu da spasu srpski rukomet
Рукомет
Генерација 2002/2003 је екстра талентована. АКО се буде радило како треба, имаћемо играче достојне националног дреса. АКО.....један тренер цео циклус од 4 године, па још 4. Систем окупљања и тренинга, план рада и рад. Нема друге.
Spasavanje sprskog rukometa
Rezultat izbora 2016 ... Legende na delu... Bozo svaka cast ... Alal vera
Дављење
Како мисли "замало прошли у други круг:))) па стварно они нас зезају или су стварно толико ......Од њиховог знања још су хоре њихове изјаве. А тешко је да нешто буде горе од њиховог знања:))))
posmatrac
Ko,ustvari, bira selektore u rukometu i fudbalu. U odbojci zenskoj i u vaterpolu--zna se. Nista nije slucajno.
Fss
Menadzeri ih biraju.
1 od 5 miliona
Ozbiljno ... Pa kada padne SNS da ih oteramo sve iz saveza ali SVE ! Dakle ko je pametan nece se ukrcavati na brod koji tone ( NS ) a ovi pacovi sto beze njih nece beg spasiti znamo gde str bili 2016-te ( sudija iz Nis )
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.