Почетна / Рукомет / Репрезентација

Немачкa у ревијалном мечу боља од Србије, следи борба од 17. до 20. места

Рукометна репрезентација Србије поразом од Немачке 31:23 (16:12) у Берлину завршила је групну фазу Светског првенства
ФОТО: Бета/АП

Србија је против домаћина уписала трећи пораз на турниру у мечу без великог такмичарског значаја, јер је Бразил претходно победио Уједињену Кореју и оставио „орлове” без шансе за пролаз даље, односно обезбедио треће место у А групи.

Тим Ненада Перунчића заузео је пето место у групи са три бода, па му преостаје борба од 17. до 20. позиције на СП.

Наредни ривал српским рукометашима биће Бахреин у суботу од 18 сати у Копенхагену.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Levi bek Bahreina Hasan Madan biće najveća opasnost za nas. Da dođe u Zvezdu.
Legenda
Ljudi ko je ovaj Milic? Nemam nista protiv njega ali decko je pogubljen. Uredu mlad je,ali sta ce on u reprezentaciju? Moze da igra super ligu(mozda) i onako je nikakva,ali da predstavlja reprezentaciju... Neko je ovde umesao prstice. Pozdrav za menadzeree
Dezurni pljuvaci
Verivatno neki vas pulen nije pozvan umesto ovog decka ?
Antilegenda
Bez uvrede, ali meni se cini da taj decko ni sam ne zna ko je
Прикажи још одговора
el trabajo
Ma koliko sve izgledalo katastrofično, ima pozitivnih stvari koje se mogu i moraju iskoristiti u budućnosti. Sad je jasno, Perun je žrtvovan, neko je morao izvšiti potpunu rekonstrukciju ekipe, a to neka "viđenija" imena ne bi uradila ni za sve pare sveta, pa je on izvučen, ne verujem u druge kombinacije. Veliki je promašaj u proceni naših realnih mogućnosti, a malo realniji su predviđali ovakav plasman, tako da, iako je odlična stvar odrađena uvođenjem u sistem Mošića, Kukića, Milića, Vorkapića, Milosavljeva, čini se da je propuštena prilika da još neko od "zaloga" za budućnost dobije šansu. Da smo realno sagledali stvari i nismo jurili plasman(ako jesmo, zašto je otpao Đorđić?), možda bi bilo jasno da je nepotrebno voditi Orbovića, Pušicu, Verkića i Nikolića, a umesto njih obavezno priključiti J.Nikolića, Jandrića, Milenkovića ili koga već iz juniorske. Realno, fali Jovanović na levom beku koji je najveći potencijal i oko koga treba praviti tim. Tražiti pivota od 2m i to je neki put.
Damir Rojevic
Borise brate, nemoj da omalovazavas decka koji te je ucio sta i kako treba(umesto da bude obrnuto). Pusti Jevta, taj ce i tebe pustiti niz vodu uskoro, osim ako neces da budes kao Kukic veciti mladji referent.
El Vartburg
Za El trabanto Da imaju, ne bi im se tolio puta ponavljale povrede mladih igrača, od Arsenića, Jovanovića, Ranisavljevića, sad Nikolića i možda još nekih koje manje znamo.
Прикажи још одговора
Radoznali
Cisto da pitam koliko je Vorkapic sam sebi izradio pozicija
Jug
Ovog Peruna ne vredi ni napadati ako sam ne podnese ostavku nista od čojstva

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.