Почетна / Рукомет / Репрезентација

Српски рукометаши: Нећемо се тек тако предати!

Наредни ривал репрезентацији Србије биће Кореја, у уторак од 18.00
ФОТО: РСС

Рукометни репрезентативци Србије рекли су да се неће предати после данашњег пораза од Бразила и да и даље желе пласман у следећу фазу Светског првенства.

Нећемо се тек тако предати после овог пораза. Првенство и даље траје, ту су још две утакмице и борићемо се до самог краја, као што смо и обећали – рекао је репрезентативац Вања Илић после утакмице у Берлину.

Србија је изгубила од Бразила са 24:22 у трећем колу Групе А на Светском првенству.

Били смо нервозни у првом полувремену, правили техничке грешке, промашивали зицере које није требало. Када кола крену низбрдо, крене нервоза, а млад је тим и то је пресудило. Да смо имали још пет минута можда бисмо и стигли, али сада је већ касно – казао је Илић.

Голман Дејан Милосављев је рекао да му је пораз много тешко пао.

Изгорели смо у првих 20 минута, видело се то на терену. Надам се да ћемо имати среће до краја групе, са утакмицама осталих ривала, да ћемо успети да изненадимо. Верујем да можемо да изненадимо било ког противника. Од сјаја смо до очаја. Надам се да ће ова екипа успети да направе нешто, да људи буду поносни на њу – рекао је Дејан.

Милосављев је рекао да ће репрезентација учинити све да победи Кореју у наредној утакмици.

Наредни ривал репрезентацији Србије биће Кореја, у уторак од 18.00.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kiza
Uvek imamo igrače za medalju. Tako talentovanu decu niko nema. Jednostavno struka zakzuje. Nepismeni klanovi vladaju i tu se teško nazire kraj. Ima li neko u rukometu ko je bar gimnaziju završio redovno.
Mitar
Ko dovodi ovog Manojlovica a komentarise na Areni? Covek ne zna sta prica. Na RTS ona dva strucnjaka, na Areni ovaj potencijalni gensek koji pljuje Ruse, a gazdu mu Rusi finansiraju.
Marko NS
Nece se predati sve dok protivnik ne povede sa 4-5 gola a onda sledi totalni raspad sistema i poraz od 5,10 i vise golova,ali to je realnost srpskog rukometa
Sta kaze Blic ?
Samo Boza i Legende mogu sada sa spasu Srpski rukomet Mozda da sada Butulija protumaci ko su sile zla danas... Mozda je Velja kriv...
Mki
Ne podržavam Perunov izbor jer je sigurno bilo boljih rešenja, ali Perić nije bio ni trener kada je postavljen, a i njegova ekipa je bila mnogo kvalitetnija od ove. I opet nije ništa uradio.
Zlo
Šta kažu ? Napisali neslavan debi naslov za malog Milosavljeva iako je bio najbolji i videlo se kolika je greska sto nije bio protiv Rusa. Samo iz mržnje sto Perić radi sa njim a nije deo te ekipe koja je otela rukomet silom i hajkom. Usput Rusi uzeše bod Nemcima na 20 golova a tamo pomoćnik bas taj Perić. Za koga su svi pisali početnik a posle agitovali i sad pokrivaju iskusnog:))) Peruničića. Sramota. A svi se sećamo tih hajki i kampanja.
Прикажи још одговора
gropn II
ne, nemoj te se predati bilo kako ... samo se predavajte ko do sada
Tratatira
Uzivao sam gledajuci mec Nemacka Rusija...Genshajmer i Dibirov na jednom mestu.Rusi pokazali ono sto su nasi momci obecavali a to je volja i bezrezervna borba. Sad je kasno zamerati nesto nasim momcima,svi smo krivi za ovo stanje Neki sto se hvataju u nesto sto ne znaju a jedan veliki broj sto cuti i gleda sve ove propuste i daje im legitimitet.Mi jednostavno ne znamo i to je osnova.Mi i ne znamo sta treba da znamo i naucimo.Mi smo gordi i sujetni,bandoglavi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.