Почетна / Рукомет / Репрезентација

Обрадовић после 11. места на ЕП: Нисам задовољан

Србија је континентални шампионат у Француској завршила на 11. позицији и са укупно четири пораза и само једном победом
ФОТО: fra2018.ehf-euro.com

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић каже да не може да буде задовољан убедљивим поразом од Француске (38:28) за крај на Европском првенству, али да је добро што су све играчице добиле прилику.

Србија је континентални шампионат у Француској завршила на 11. позицији и са укупно четири пораза и само једном победом.

- Честитам репрезентацији Француске на победи и пласману у полуфинале. Пратили смо меч Русија – Шведска и надали се да би Рускиње победом могле да учине да нас победа над Француском води у борбу за пето место. После победе Швеђанки одлуцио сам да шансу дам девојкама које нису пуно играле у досадашњем делу првенства. Нисам задовољан резултатом, али јесам зато што су добиле прилику да играју - рекао је Обрадовић после меча у Нанту.

Голман Марина Пантић каже да Србија није могла више против домаћина.

- Дале смо све од себе у овом тренутку и надале да ћемо имати шансу у овом сјајном амбијенту. Идемо даље - казала је она.

У полуфиналу турнира састају се Русија – Румунија и Холандија – Француска.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SUDIJA
Nisam ni ja zadovoljan jer splet nesretnih okolnosti nas je doveo do tog mesta Izgubljene utakmice od ŠVEDSKE.CRNE GORE su nas spustile na ,premda realno smo negdje oko 5-6 mestamesto o
Kole
Aloooooooo, Radosavljevic ti sedi na klupi da bi igrala ona mala koja ne zna jel posla il dosla???? Vukajlovic? To igrac???? Nikakva igracica. Nula. Pogubljena kao i uvek. Idi covece u penziju. Da dodju mlade prave igracice.
Manolo Kadenas
Zasto niko ne objavi spisak igraca muske reprezentacije a posebno sastav strucnog staba za SP Danska-Nemacka?. Ima ga na sajtu IHF ali Srbija nista ne zna! Zasto se krije? Ko ga je pravio? Nesa Antic ili strucni stab i cug coordinator a nije Grk!
Dejan
Pa pitaj slobodno selektora.Hahahahahahaa
Nedja
Djodjica nema na spisku. Zašto sada to? Ja pojma nemam!
Rambo
U pravu je Ljuba, gubili smo za gold/dva. Moramo naći golmane, da skidaju mnogo više, a ja jesu, mi bi dobili i Švedsku i CG. Ljuba im kaže na 25sec pravi faul, one ništa - i Ljuba kriv!? Ma dajte...nemamo boljeg Ljubi podrška a lažnom Rambu molba da se ne potpisuje kao ja, jer sam "stariji" na portalu!
Jovana
I šta, da je Rusija pobedila Švedsku, Kovačević ne bi igrala? Kakva je to izjava i zašto su je onda uopšte vodili? I toliko o onim pričama pred takmičenje da je "Stojiljković ostala sama na levom beku", pored žive i zdrave i za igru očito raspoložene Jovane Kovačević. Ne kažem da bi ona sigurno napravila nešto spektakularno i da bi rezultat na kraju nužno bio drugačiji, ali nije bilo nikakve logike u tome da se ona drži na klupi sve vreme. Kao što nije bilo rezona u tome da se u igru ne uvodi Dmitrović kada je očito da nam je preko potreban bek šuter, da Željka Nikolić nimalo ne zamenjuje Kaću Krpež koja na kraju više nije imala snage ni da stoji, da se Sanja Radosavljević koja nam je na dva prošla takmičenja bila maltene najbolja igračica iz čista mira zakuca na klupu... Dosta čudnih odluka.
Mrgud
Upravo tako, Jovana. Neke izjave selektora su se ponavlhale da jednostavno ne moze da se ne primeti...Kao tipa" Stojiljkovic sama ostala"..to je nepostovanje prema igracicama koje su se rado odazvale i dosle i na Meditetanske,a I sad..Koliko se nije htelo odazvat samo...sto ne podrzavam...Ali ako je Obradovic povredjena(brz opotavak joj zelim) ne znaci da niko ne moze igrat u zamenu...pa jedna Nora Merk i Kurtovic fale pa nigde ne rekose ostala sama neka na Desnom Beku......malo nepromisljene ili namerne izjave nije moje da prosudjujem ali je krajnje arogantno i neumesno
LjuiBO
Ko nije sa nama taj je protiv nas! A izgleda cela Srbija nije sa nama....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.