Почетна / Рукомет / Репрезентација

КАКАВ МАЛЕР - Србија остала без голмана на мечу са Црном Гором

Катарина Томашевић се повредила у 19. минуту утакмице са Црногоркама на ЕП у Француској
ФОТО: fra2018.ehf-euro.com

За Катарину Томашевић 94. меч у националном дресу био је кобан. При резултату 11:10 у мечу Србија - Црна Гора на Европском првенству у Француској теже се повредила, бар по првим информацијама.

Приликом напада ривалки одлично је интервенисала, лопта се одбила у голмански простор, брзо се Каћа придигла да би спречила да неко одбитак пошаље у мрежу, али је том приликом десно колено пропало.

Болна сцена и за гледање. Брзо су Каћи кренуле сузе, наговештај да се ради о нечем озбиљном. Драгана Цвијић и медицинско особље су је изнели са терена, а потом су је извели и из дворане.

Да се наслутити да су у питању лигаменти. Ако се после прегледа испостави да је тако, очекује је операција и полугодишња пауза.

Пред последњи меч у групи са Француском, како ствари стоје, селектор Љубомир Обрадовић мораће да обави прву измену на турниру, да уместо Катарине Томашевић у тим уврсти Марину Пантић, која брани у Француском Авру.

Србија на полувремену води 15:12 против Црне Горе.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Selekt
Prijatelju rukomet je kolektivni sport reprezetacija je skup najbolji igraca jedan golman bez dobre odbrane nemoze nista kaci zelim brz oporavak ali sa reprezentacijom je zavrsila trebaju i mladji da igraju.
Golman
U pravu je čovek,bez dobre odbrane ni dobar golman ne može ništa.Mada je imalo šuteva koje je morala da odbrani,pogotovo sa 9 m.
Humel
Da se brzo oporavi ipak je majka dvoje dece. Posle bojkota nije je trebalo ni zvati a Čolić Risović Pantić bi završile posao a ni cg nema bolje golmane. Sport ima svoje pravde i kažnjava one koje su bili neispravni ilu nrsportski a deo ovih ucesnika je bio takav u prošlosti. Nisu znali staru izreku Ko drugome jamu kopa taj je fizički radnik a i sam u nju pada. P.S. Kako niko nije reagovao na ove sudije (a jedna je "miljenica" onog crnogorca iz budućnosti sto je u ehf) kada su nas deset puta gore pokrale u Osijeku? Tad se bavilo napadima na našeg trenera. A sad sudije krive. Kako krive kad mega zvezda neće da preuzme odgovornost na ovakvoj utakmici a trener na tajmu kaže "Ovo mora da odbranite kako god znate". Tako to biva.......
Прикажи још одговора
Rambo
A taman se razbranila i "odvukla" nas na +3. Ali onda u drugom poluvremenu dođu plaćene rumunke i razbiju nas suđenjem ko kantu! Nečuveno!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.