Почетна / Рукомет / Репрезентација

Обрадовић објавио списак за бараж мечеве против Португалије

Селектор Србије Љубомир Обрадовић објавио је списак од 18 играча за бараж мечеве против Португалије у борби за пласман за Светско првенство у Немачкој и Данској 2019. године
ФОТО: РСС

На списку су голмани: Владимир Цупара, Тибор Иванишевић, Светислав Веркић. Лева крила: Немања Илић, Вања Илић. Десна крила: Дарко Ђукић, Богдан Радивојевић. Пивотмени: Мијајло Марсенић, Живан Пешић. Бекови: Стеван Сретеновић, Миљан Пушица, Момир Рнић, Дарко Стевановић, Младен Крсманчић, Стефан Вујић, Андрија Мађар, Немања Зеленовић, Никола Потић.

Први меч баража игра се 10. јуна у Нишу (18 сати), док је реванш на програму четири дана касније у Варзиму.

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Шоми
Пратим рукомет петнаестак година и примеетио сам да коментаре често пишу огорчени родитељи, незљдовољни тренери... Веома мало искрених љубитеља рукомета. Сви смо ми селектори бољи од селектора. Слажем се да нам се рукомет распада, али играчи су за то најмање одговорни. Можда им треба и мало подршке. Девојке имају један коментар уа свој успех. Мој. Момцима желим да демантују мишљење већине.
Pera Bg
Ne samo da su ogorčeni, već i zaljubljeni u svoju decu. Dajte malo objektivnosti.
Ko prati Portugaliju zna da ce biti napeto ...
U timu fali jedino Vukasin Rakocija koji moze da odigra dobro na pozicijama levog i srednjeg beka, (pratio sam ga ove sezone u Spaniji, kao i druge nase internacionalce u ostalim evropskim ligama i momak je po mom sudu imao vrlo solidnu sezonu). Sto se tice Obradovica on je jedino pravo resenje za predstojece meceve protiv Portugalije (niko ih bolje od nasih trenera ne poznaje od njega), nakon toga koliko sam ja upucen sledi izbor novog selektora.
Tratatira
Uzalud menjas nadimke i lobiras...to ne ide tako ... Samo jak menadzer spasava stvar...medjutim taj jak menadjer nece da svoju reputaciju srusi po svaku cenu....Taj za koga lobiras jeste jako dobar igrac ali totalno daleko od reprezentacije....jednostavno ne moze da odigra odbranu na iole pristojnom nivou ....na srednjem beku ne poseduje ni najmanju kreativnost i jedino moze da skoci i da sutne.....u Spaniji....Tanko je to i prestani ne brukaj se
Ljubitelj rukometa - onaj pravi @...
Rakocija je napustio Spartak, jer u ovoj sezoni ne bi imao mesta pored Potpare. U prvoj sezoni kad je Potpara dosao iz Crvenke izbacio je Rakociju, ove godine dobio je i kapitensku traku. Sramota je da Rakocija uopste bude razmatran pre Potpare, koji je nas najbolji igrac '96 godiste. Jeste da je trenutno povredjen, ali u buducnosti sigurno mora da bude prioritet njegovo pozivanje u reprezentaciju, inace cemo izgubiti jos jednog potencijalno dobrog igraca.
Nislija
Pa sramota stvarno, Madjar, dečko se nije bavio rukometom nikad, ako je već morao neko iz Želje, Vučković je za njega i tata i mama!
Profesor
Vucko, sedi, jedan.
Tratatira
Izvinjavam se ali sta ce da igra Stefan Vujic? Pa on je evenualno za nasu super B ligu . Sta ce da igra Stevanovic u odbrani? Hoce li Ksmancic moci da prepuca zonu porugalaca i sta ce i on da igra u odbrani?I kao slag Sretenovic i Madjar...Menadzeri srecni. Nemamo sanse.
nish
jeli shljiva direktor repke..molim odgovor..pozz

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.