Почетна / Рукомет / Репрезентација

Богдан Радивојевић: Сви жељни доказивања

Десно крило Орлова и Левена преноси атмосферу из Немачке пред пријатељски двомеч
ФОТО: И. Милутиновић

Мушка репрезентација Србије јуче је у поподневним часовима преко Берлина допутовала у Лајпциг, где сутра одмерити снаге у првом пријатељском сусрету против селекције Немачке.

Орлови су по доласку одржали састанак, а потом имали и тренинг, како би се упознали са новим в.д. селектора Љубомиром Обрадовићем.

Наше момке у јуну очекује бараж против Португалије за одлазак на Светско првенство у Немачку и Данску, тако да ће ови дуели добро послужити Орловима у припреми за најважније мечеве.

После многобројних отказа, Обрадовић је позвао неке нове момке, жељне доказивања, који ће са добити праву шансу. Један од искуснијих момака је Богдан Радивојевић, десно крило Орлова.

- Ту смо где смо, све је добро, окупили смо се и крећемо са радом – рекао је момак од кога се у предстојећим дуелима доста очекује.

Нови тренер, нови тим, нови циљеви?

- Све је ново, али добро, идемо корак по корак. Има доста младих играча, дебитаната, али то је одлично. Свако има шансу да се покаже и докаже, да види где је и колико може. Репрезентација је за сваког играча нешто посебно, тако да верујем да ће сваки репрезентативац да пружи максимум. Нећу да причам шта ће и како да буде, видећемо, атмосфера је добра, па се надам најбољем.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zoxx92
Sunajko nece igrati protiv Nemacke umesto njega poziv je dobio Sotic. Ne znam jel to znaci da je Sunajko odabrao da igra za Madjarsku
Roditelj
Svaka ti je na mestu
Ozil
@antilegenda@zoxx92, Ima tu istine, mada ja mislim da je ipak veći problem nedostatak planskog ulaganja države u sport. Klubovi se ne finansiraju, samo Savez. Klubovi su uvodjenjem članarina, da bi preživeli, prodali dušu djavolu. U naše vreme su igrali najperspektivniji i najtalentovaniji, od pionira pa na dalje. Sada moraju članarine da se opravdaju, trenere ne zanima da naprave reprezentativca. Zadatak je da osvoje neko mesto na nekom prvenstvu ili čak turniru, makar sa niskim, debeljuškastim, za vrhunski rukomet neupotrebljivim članarinašima. Tako mame druge roditelje i limitiranu decu i opet u krug. Opet, treneri reprezentacija nemaju platu od RSSa(države) i moraju da žive od tih istih klubova gde rade, a to je opet pritisak da igra nečiji sin ili rodjak, a taj finansira termine ili opremu. Oni koji isplivaju iz takve selekcije ne mogu definitivno da zadovolje kriterijume vrhunskog sporta.
Прикажи још одговора
Radivojevic
Je smece igrac. Protiv Kielcea je promasivao haos. Lozi se nesto, a nema veze sa zivotom. Nece on jos dugo izdrzati u Bundnes ligi, posle ce ici Francuska, Rumunija...
Zajdnicki ortak
Nemoj talo Zivke. Nije lepo. To nam je zajednicki drugar i da tako pises nije lepo. Nije dovoljno uraditi tet na ruci, i uz kafu pljuvati Bogdana. To nije nacin da se igra u reprezentaciji. U ostalom, svetlosnim godinama si daleko od repr posto su ispred tebe i Vorkapic i Kljajic tako da gledaj da uzmes papire od Saleta i neka Turska ili Izrael. Kontaktiraj Brku da ti zavrsi nesto, a ovo pljuvanje Bogdana. Pusti to.
@Kum Zorzo Viderer
U pravu si. Uostalom ne bi ga oni menjali za Stajnhauzera, koji takodje nije nesto specijalno, ali je bolji igrac od Radivojevica. Leven je uzeo macku u dzaku, jer Radivojevic kod Ljube nije ni igrao, a na primer Vane je igrao levo krilo, iako je mladji godinu dana i docekao svoju sansu. Bogdan je imao samo poneke dobre utakmice za Leven ove godine, ali vecinom igra mnogo lose. Kad bude bitno nece videti terena, jer je Grecki bolji igrac barem 3 puta od njega. Ocekujem da ce lagano padati njegova karijera, ako nesto ne promeni pod hitno. Ne vidim da bi mogao da igra prvu postavu u bilo kom klubu u Bundes ligi, mozda u Hitenbergu ili Libekeu.
Прикажи још одговора
Trenerica
Jel skrba drzi tablu ??? Dodaje peskir i vodu ?
Uzan mi donji deo kume
Sale, dr Sale, profesor Sale, Avrin kum Sale, odgajivac najboljih pasa Sale, clan UO Sale, predsednik ZT RSS Sale, master trener Sale, nezaposleni tener, suspedovani ispitivac Sale, uskoro dobro cuvani Sale sve to radi bato!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.