Почетна / Рукомет / Репрезентација

Стефановић: Нисмо спремни да полиција туче људе како би се одржала утакмица

Поводом отказивања утакмице јуниорки Србије и тзв. Косова огласио се министар унутрашњих послова Небојша Стефановић
ФОТО: Политика/А. Васиљевић

Донео сам одлуку да се квалификациони турнир за јуниорке у рукомету између репрезентација Србије и тзв. Косова откаже – изјавио је за Танјуг потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Он је рекао да квалификациона утакмица неће бити одржана у поподневним часовима, како је то првобитно планирано и да се консултовао са министром спорта, а да је о одлуци обавестио премијерку и председника.

Да ли бисмо могли да организујемо да се ова утакмица одржи. Свакако. Али шта би била цена? Сукоби нашег народа и полиције због ствари у коју не верујемо, супротна нашим интересима. Зато нисмо спремни да полиција туче људе како би се одржала утакмица, која је супротна свим нашим ставовима – изјавио је Стефановић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jevta
Bozidare ... gde je ostavka. Pisi ostavku i gubi se iz sporta koji si upropastio
Juznoprugas
Nece se Boza lako povuci.Ne bi se ni ti lako odreko deviznih dnevnica sa mnogih Evro delegiranja?Tu je i devizna penzija ipak je on vojnik EHF sa sedistem u Becu!Nije smeo da provlaci ovu tekmu na mala vrata.Da bi sacuvao svoje EHF delegatsko mesto i funkciju RSS.Umesto da se na vreme povukao i da je imao meru.Sacuvao bi bar nesto.Ovako ispade izdajnik,izgubice funkciju predsednika RSS i kod svojih gazda u EHF nece stajati dobro?!Srbija treba da uhapsi delegata i funkcionere EHF koji su u Srbiji insistirali na ovom dogadjaju cak i po cenu bratoubilackog rata u Srbiji!To su agenti CIA,Nemacke ili Britanske obavestajne sluzbe!
Nenad
Decenijama isto radimo. Na nasu stetu,a u njihovu korist. Nikad se opametiti necemo
Cora
Ma Boza I Laza bi ih I tukli, samo da ostanu tu gde su pali s marsa! Ako imaju morala:OSTAVKE! Ali oni nemaju ni obraza
Zoki
Zabranio si održavanje utakmice, sada oteraj Djurkovića sa mesta predsednika RSS Srbije, jer je on bestidni zagovornik stvari koje se kose sa interesima i stavovima Republike Srbije i njenih gradjana.
Родитељ
Али мора се рећи хвала и свака част министру на овој одлуци јер је децу спасио фрустрација а рукометни Србију понижења за сва времена. Да је среће не би министар ни народ требали тиме да де баве него савез који је требао да раније премести играње као што се некад радило или откаже. Вађење на ехф је смешно јер не треба да гледаш шта други хоће него шта ти хоћеш с посебно што је ћурковић председник баш такмичарске комисије ехф па испада да се вади на самог себе. Зашто? Само он то зна.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.