Почетна / Рукомет / Репрезентација

Милосављев се придружио репрезентацији, Зеленовић: Растерећено на Француску

Рукометаши Србије су другу фазу Европског првенства почели синоћ поразом од Норвешке (32:27) и на тај начин се и теоретски опростили од пласмана у полуфинале
ФОТО: РСС

Голман рукометног клуба Партизан Дејан Милосављев од данас је ново лице у табору репрезентације Србије на Европском првенству у Хрватској.

Стручни штаб на челу са селектором Јовицом Цветковићем одлучио је да појача конкуренцију на голу позивом чувару мреже београдског Партизана, који је прошао читав припремни период са националном селекцијом.

Србија сада има 17 играча у Хрватској пред утакмице са Француском и Белорусијом.

Утакмица против Француске на програму је у понедељак, а против Белорусије два дана касније.

Рукометни репрезентативац Србије Немања Зеленовић рекао је данас да његова екипа треба растерећено да уђе у предстојећи меч против Француске на Европском првенству.

- Треба да будемо растерећени. Играмо против једне екипе која је најбоља на свету, толико медаља су освојили последњих година... Не треба да будемо оптерећени, треба да побољшамо оно што можемо, да можда више играмо на крила, да употребимо мало више и пивотмене, да будемо разноврснији - рекао је Зеленовић, преноси Рукометни савез Србије.

Рукометаши Србије су другу фазу Европског првенства почели синоћ поразом од Норвешке (32:27) и на тај начин се и теоретски опростили од пласмана у полуфинале.

Зеленовић је навео да су вицешампиони света, Норвежани, показали да су фантастична екипа.

- Играли смо, борили смо се првих 30 минута, али дешавају нам се те црне рупе... Не можемо да играмо против великих репрезентација ако немамо континуитет, то је једна ствар која мора да се промени у нашој игри да бисмо могли да направимо неки већи успех - рекао је Зеленовић.

Утакмица између Србије и Француске игра се у понедељак од 18.15 у Арени Загреб.

Норвешка, Шведска, Хрватска и Француска имају по четири бода у Групи И, с тим да Швеђани и Французи имају меч мање. Србија и Белорусија су без бодова.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

xxx
Kukala nam majka..... dva igraca partizana u reprezentaciji??? Da im nije Butulije borili bi se za opstanak!! Ima mnogo boljih igraca u nasoj ligi od Stevanovica i Milosavljeva!!! Ali ko hoce u reprezentaciju pravac u partizan! Naravno,za dzabe!!!
dule
A jel postoji mogucnost da prodamo selektora?Nema sansi.Niko nebi dao ni grosa za njega.
Mile
Djordjic igra Ligu sampiona, najbolji strelac Meskova, u pripremnim utakmicama bio medju nasim najboljim igracima, ovde ni ne dobija postenu sansu.... Obradovic? U kvalifikacijama imao ozbiljnu ulogu, igra u ozbiljnom klubu, ovde skoro ni minute! Famozni Stefan Vujic... ok, verovatno je povredjen...mozda i zasluzuje mesto...mozda! Ivanisevic nije ni dobijao sansu!? Mali Jovanovic ce naprasno na prvenstvu postati prvi ili drugi levi bek!? Svaka cast, on je neka perspektiva ali ne ulazi se u sistem, u postavu, na samom prvenstvu!!! I sada kada se vrate sa prvenstva sa samo jednom pobedom protiv Islanda, krenuce demagoska prica kako treba da smo zadovoljni, kako su postavljene osnove za buducnost, bla bla... Jednom recju, STRASNO!!!
Lajkovacka pruga
Jedini temelj jeste da se srusi ceo RSS i ova smehoteka od str.staba
Zdrava logika
Cupara brani u proseku 55 min -zasto je onda uopste pozvan Ivanisevic. Zasto ne dajete šansu drugom golmanu - poziva se treci ?????????????? Žestoko lobiranje,guranje,silovanje zdravog razuma
Mile
Dajte napokon prodajte tog Milosavljeva pa da odahnemo. Od 13 godine brani za sve moguce selekcije ukljucujuci i seniorsku ekipu.
Kac
Ferari ti si ?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.