Почетна / Рукомет / Репрезентација

Јовица Цветковић: Идемо у Загреб да побеђујемo

Селектор рукометне репрезентације Србије Јовица Цветковић рекао је данас да екипа у другу фазу Европског првенства у Загребу иде да побеђује и да је заслужено, али и уз срећу, прошла групу
ФОТО: В. Марковић

"Дошли смо до Загреба. Још се нису слегли сви утисци. Идемо да побеђујемо. Заслужено смо дошли до друге фазе. Дали смо све од себе, а погледала нас је и срећа. Вероватно је разлог и максимално давање. Сада смо неоптерећени, али жељни да направимо нешто добро", рекао је Цветковић за сајт Рукометног савеза Србије.

Рукометаши Србије су јуче у Сплиту победили Исланд са 29:26, али им је пролаз у другу фазу омогућила репрезентација Шведске, која је победила Хрватску са 35:31.

Српска екипа ће заједно с осталим учесницима друге фазе око 15 часова чартер летом отпутовати из Сплита за Загреб.

Србија је први пут изборила пласман у другу фазу Европског првенства после 2012. године у Београду, када је освојила сребро. Рукометаши Србије у четвртак од 18.15 играју против Норвешке.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tužni član
Cvetković kaže da idu da pobedjuju a evo navoda iz jednog Hrvatskog lista: "Naime, novinar Jutarnjeg lista je, navodno, prisustvovao sceni u hotelu „Lav“, u kojem su bili smešteni srpski rukometaši i video je da su bili neraspoloženi i ljuti što moraju da nastave takmičenje, a već su javili porodicama da – stižu kući. – Šta se to dogodilo!? Pa mi idemo kući, javili smo svojima da dolazimo, nemojte sada da nas gnjavite- govorili su u srpski rukometaši, tvrdi Jutarnji list." Kome verovati u svemu ? Cvetkovićuda će igrati što je više moguće ili...da se naši vraćaju rodbini? Toliko o volji, želji za igrom u reprezentaciji.
VV
Prolaz u drugi krug,što i nije neki uspeh,nije tvoja zasluga već sklop srećnih okolnosti zvani Šveđani,i samih igrača...Krajnji plasman će verovatno biti u najboljem slučaju od 8 - 12 mesta.Zadovoljan ? Smene .
Navijač
Srećno..ajd da vidimo..ali šta god bude Cvetković ne treba da bude više selektor..nekima se igračima zahvaliti..napraviti reprezentaciju od momaka kojima će biti čast da igraju za svoju zemlju i sa njima raditi i spremati ih za olimpijadu..a takvih momaka ima i čekaju kao zapeta puška..Škrbić..Perun..N.Jovanović..ima ih još da preuzmu rukovođenje RSSom.
:-))))))
Legende ? Normalno Faza 2

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.