Почетна / Рукомет / Репрезентација

Обрадовић објавио шири списак за СП, четири играчице из домаће лиге

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић објавио је шири списак од 28 играча за Светско првенство
ФОТО: Архива Журнала

Србија је у Групи Д на континенталном шампионату, а ривали су јој Кина, Камерун, Холандија, Јужна Кореја и домаћин Немачка.

Прва утакмица играће се 2. децембра од 15,30 часова против Кине, а пласман у осмину финала избориће четири најбоље екипе у групи. Светско првенство ће се одржати од 1. до 17. децембра.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kosako
Spisak je dobar, fale Liscevic i Risovic ali su se one same izjasnile da nece igrati ako se vrate Damnjanovic, Lekic i Cvijic. Risovic je u ovoj konkurenciji tek treci golman posle Tomasevic i Colic i pitanje je da li bi i dobila minutazu. Steta za Liscevic, ali to je vec do nje. Janjusevic se povredila tek posle objavljenog spiska tako da selektor nije kriv, Lekic je povredjena i pitanje je da li ce biti spremna da igra (Mozda samo za drugu fazu), kazu mesec do dva oporavka. Spisak je dobar, tu su skoro sve najbolje, bravo za pozivanje Lidije Cvijic koja je nas najveci talenat trenutno. Na pivotu smo najjaci verovatno u Evropi (Cvijic, Pop-Lazic, Petrovic, Lojpur).
Federer
Mislim da si pomesao njih i Cvijic. Ona je rekla da se penzionisala od reprezentacije. Pratim rukomet ali nigde nisam procitao da su se Risovic i Liscevic povukle iz tima. Ako imas taj clanak,pusti nam link.
E MOJ TI
Sramota ! Golmanke Pantic i Tatalovic!Gde ih izmisli?Sta je sa Kristinom Georgijev(Grahovac)? Bolja je od obe zajedno!
Znak pitanja
Ako je i tacno da je Lekic teze povredjena i ici samo sa jednim srednjim bekom na SP je jako neozbiljno. Do sada se niko iz Saveza nije oglasio povodom ovog spiska. Od Obradovica smo dobili samo pricu kako su cilj Olimpijske igre i neka od medalja sa buducih takmicenja. Covek ocigledno ne vidi kako se razvijaju ostale reprezentacije i na kom su nivou profesionalizma. Ali za mesec dana cemo videti koliko je radio i sta je stvorio na SP.
poznavalac vremenske prognoze kikija i zmaja
Smešno je čitati stručne komentare lobista koji ne znaju ništa drugo nego da forsiraju samo svoje favorite, zato je ovako kako je, dok se oni nešto pitaju, a na žalost mnogi od vas koji komentarišete sve ovo i pitate se za nešto po raznim nivoima saveza... Da bar iskreno hoćete da sagledate širu sliku shvatili bi da uspehom u bilo kom sastavu reprezentacije biće i vama bolje, ali sitan interes je bitan interes, i zato sitna duša želi svoju satisfakciju da ostvari konstantnim negativizmom... Da bar čitate videli bi da je spisak morao biti predan do 1.novembra, i tada ta jedna na koju aludirate nije bila povređena, a ova druga treba da bude na spisku jer i da ne može da igra svaki bi je trener poželeo i na klupi da sedi pored njega... Što se sastavljanja spiska tiče, pa valjda bira onaj koji je odgovoran za reziultat, ako je nešto obećao, a kada je došao obećao je neke rezultate, šta me, i šta vas, briga koga zove, ako je on siguran da će sa tim ljudima to postići...
Dete sa ulice
Posle 5 godina konstantnog pozivanja u reprezentaciju Liscevic i Risovic nisu dobile obrazlozenje zasto vise nisu tu,da li ne zasluzuju,da li ne zadovoljavaju kriterijume, bilo sta da im je receno, nego ih sutnuli kao psa?!?! A pozivaju se i povredjene igracice na najsiri moguci spisak, mislite o tome...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.